Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένοι με τις φήμες για Sancho και Liverpool οπαδοί της United

Απογοητευμένοι με τις φήμες για Sancho και Liverpool οπαδοί της United

Οι οπαδοί της Manchester United είναι απογοητευμένοι με φήμες που θέλουν τον Jadon Sancho να μπορούσε να μεταγραφεί στη Liverpool.

H βρετανική εφημερίδα Independent υποδηλώνει ότι η Liverpool είναι πλέον o πιο πιθανός προορισμός για τον νεαρό από την United, παρόλο που οι Red Devils κυνηγούσαν τον επιθετικό όλο το καλοκαίρι.

Και οι οπαδοί της United είναι πολύ απογοητευμένοι με τις τελευταίες φημολογίες, καθώς πραγματικά δεν θέλουν ο παίκτης να μετακομίσει στο Anfield. Εάν ο Sancho επρόκειτο να ενταχθεί στη Liverpool, τότε θα μπορούσε να τους κάνει ακόμη πιο ισχυρούς επιθετικά.

Η επίθεση θεωρείται ήδη ευρέως ως η καλύτερη στην Premier League και ο winger της Dortmund θα τους έκανε πιο δυνατούς. Ο Άγγλος διεθνής υπήρξε πραγματική δύναμη στην Bundesliga, ενώ θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα σε όλη την Ευρώπη.

Ο Sancho ήταν ο νούμερο ένα στόχος της United αυτό το καλοκαίρι, και η αποτυχία τους να καταλήξουν σε μια συμφωνία θα την πλήξει περισσότερο εάν υπογράψει για τη Liverpool μόλις ένα χρόνο αργότερα.

Παραμένει περιζήτητος ο Jadon Sancho.
Παραμένει περιζήτητος ο Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com