Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η τοποθέτηση του Redknapp για την υπόθεση Allison

Η τοποθέτηση του Redknapp για την υπόθεση Allison

Ο Harry Redknapp πιστεύει ότι η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο να υπογράψει τον τερματοφύλακα της Manchester United, Sergio Romero, την ημέρα της προθεσμίας μεταφοράς.

Μετά τον τραυματισμό του Alisson και την εξευτελιστική ήττα από την Aston Villa για την 4η αγωνιστική της Premier League, ο Harry Redknapp πρότεινε ότι η Liverpool θα έπρεπε να είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Sergio Romero πριν κλείσει το παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός τερματοφύλακας θέλει να φύγει από τη Manchester United μετά την επιστροφή του Dean Henderson, ο οποίος είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τον David de Gea για την θέση του βασικού «φύλακα» των «κόκκινων διαβόλων».

«Θα νομίζατε ότι θα μπορούσε να είχε πάει στο Liverpool», δήλωσε το πρώην αφεντικό της Tottenham Hotspur στο Sky Sports News». «Η Liverpool χρειάζεται έναν τερματοφύλακα περισσότερο από ό, τι η Everton χρειάζεται έναν τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή». «Εάν ο Allison καταλήξει να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, θα μπορούσε να ήταν πολύ σημαντικός ο Romero για τη Λίβερπουλ».

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο τερματοφύλακας με το νούμερο 3 για την Liverpool, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν καλό εφεδρικό πλάνο γιατί αν ο Allison είναι οκτώ εβδομάδες εκτός, αυτό είναι πολύς καιρός».

Ο Adrian ξεκίνησε για τη Λίβερπουλ στην ήττα της Κυριακής με 7-2 από την Aston Villa και φάνηκε να ήταν εκτός φόρμας καθώς οι «κόκκινοι» δέχτηκαν επτά γκολ για πρώτη φορά από το 1963.

Ο Caoimhin Kelleher είναι ο επόμενος στη λίστα της ομάδας, αλλά ίσως φανεί πολύ άπειρος για τον Klopp να τον εμπιστευτεί κάτω από τα δοκάρια μετά το διεθνές διάλειμμα. Είναι κατανοητό ότι ο Alisson θα μπορούσε να είναι εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες αφού υπέστη τραυματισμό στον ώμο σε προπόνηση πριν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Liverpool για τον Romero της United, ο οποίος συνδέθηκε με την Everton νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι για να προσφέρει διαγωνισμό για τον Jordan Pickford.

Εν τέλει, η Everton υπέγραψε τον τερματοφύλακα Robin Olsen με ένα μακροχρόνιο δανεισμό από την Roma.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com