Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/10/2008 Διπλό επί της City με ανατροπή (vid)

Σαν σήμερα: 5/10/2008 Διπλό επί της City με ανατροπή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Manchester City στο City of Manchester Stadium (μετέπειτα Etihad Stadium) για το πρωτάθλημα, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Citizens μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο τέλος των πρώτων 45 λεπτών, βρέθηκαν με 2-0 μπροστά στο σκορ με γκολ των Stephen Ireland στο 18′ και Javier Garrido στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι Κόκκινοι με αντεπίθεση διαρκείας, ανέτρεψαν ολικά το σκηνικό υπέρ τους, στο τέλος της συνάντησης. Αρχικά μείωσε στο 55′ ο Fernando Torres από ασίστ του Alvaro Arbeloa, για να ισοφαρίσει ο ίδιος ο Ισπανός διεθνής επιθετικός στο 72′ από ασίστ του Μεγάλου Αρχηγού, Steven Gerrard. Λίγο νωρίτερα (67′) είχε αποβληθεί ο Pablo Zabaleta για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Xabi Alonso.

Το πρώτο από τα δύο γκολ του Torres, ήταν το υπ’ αριθμόν 1000 για τους Reds στην Premier League. Το επιθετικό κρεσέντο των Κόκκινων απέδωσε στο τέλος της συνάντησης, όταν στο 90′ ο Dirk Kuyt από ασίστ του Robbie Keane, έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Joe Hart, δίνοντας έτσι τους 3 βαθμούς της νίκης στους Reds.

Στο City of Manchester Stadium εκείνο το απόγευμα Σαββάτου βρέθηκαν 47.280 θεατές και διαιτητής ήταν ο Paul Walton.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 5/10/2008 Διπλό επί της City με ανατροπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com