Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/10/1993 «God» Robbie Fowler v Fulham 5-0 (vid)

Σαν σήμερα: 5/10/1993 «God» Robbie Fowler v Fulham 5-0 (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα συντρίψουν την Fulham στο Anfield για το League Cup, με τον «God» Robbie Fowler να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της συνάντησης!

Με τον Robbie Fowler να έχει σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λονδίνο (τα παιχνίδια ήταν διπλά τότε), στο ντεμπούτο του με την Κόκκινη φανέλα, ο «God» μπήκε φουριόζος και δεν κρατιόταν με τίποτε. Μόλις στο 13΄ θα ανοίξει το σκορ, για να κάνει το 2-0 στο 21′ από ασίστ του Neil Ruddock.

Στο 47′ θα σημειώσει το 3-0 από ασίστ του Rob Jones καταγράφοντας hat trick, για να συμπληρώσει καρέ των γκολ στο 55′ από ασίστ του Julian Dicks, με τα τρία από τα τέσσερα του γκολ να του τα «σερβίρουν» αμυντικοί των Κόκκινων.

Τον θρίαμβο των Reds και το προσωπικό του ρεκόρ, συμπλήρωσε ο «God» στο 70′ από ασίστ αυτή την φορά του Nigel Clough. Μόνο άλλοι 4 παίκτες των Reds έχουν σκοράρει 5 γκολ σε ένα παιχνίδι και ο Θεός ανήκει σε αυτό το special club παικτών, που έχουν φορέσει την ένδοξη κόκκινη φανέλα.

To show του Θεού απόλαυσαν μόλις 12.541 θεατές στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο A. Dawson.

Απολαύστε τον «God» Robbie Fowler στο παρακάτω video, να δίνει ρεσιτάλ σκοραρίσματος:

Σαν σήμερα: 5/10/1993 «God» Robbie Fowler v Fulham 5-0
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com