Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας»

Virgil: «Θα είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας»

Απαραίτητη είναι η αυτοκριτική και η βελτίωση όλων στην Liverpool μετά την χθεσινοβραδινή βαριά ήττα από την Aston Villa στο Villa Park, όπως ανέφερε και ο Virgil van Dijk στις δηλώσεις του.

Ο Ολλανδός μίλησε στο Sky Sports:

“ Είναι δύσκολο να χάνεις με τον τρόπο που χάσαμε σήμερα. Πρώτα από όλα, μπράβο στην Aston Villa, πρέπει να δίνεις τα εύσημα σε εκείνους που τα αξίζουν. ”

“ Αλλά βλέποντας τους εαυτούς μας, νιώθεις πως δεν ήταν μια εμφάνιση στην οποία ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. ”

“ Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στα γκολ που δεχθήκαμε, όπως και στις ευκαιρίες που είχαμε. Συνολικά είμαστε απογοητευμένοι. ”

“ Δεν θα έπρεπε να χάσουμε με το σκορ που χάσαμε και τώρα το κλειδί είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και να μην το αφήσουμε να συμβεί ξανά. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα εύσημα από την Aston Villa, αλλά φυσικά και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο καλοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας και θα είμαστε. ”

“ Το κλειδί είναι να μην τρελαθούμε. Η διαφορά μεταξύ της εμφάνισης κόντρα στην Arsenal στο πρωτάθλημα και την σημερινή είναι τεράστια. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. ”

“ Ένιωθα πως τα κενά ήταν πολύ μεγάλα, οι δεύτερες μπάλες χάνονταν πολλές φορές και τα γκολ τους βοήθησαν, τους έδωσαν ψυχολογία εμάς δεν μας βοήθησαν οι ευκαιρίες που χάσαμε. Ήταν μια μίξη όλων αυτών, αλλά συγχαρητήρια στην Aston Villa. ”

Μια άσχημη νύχτα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com