Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, τα κάναμε όλα λάθος»

Klopp: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, τα κάναμε όλα λάθος»

Ειλικρινής ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Aston Villa, αφού παραδέχθηκε πως οι ποδοσφαιριστές τους έκαναν τα πάντα λάθος, κάτι που τους οδήγησε στην βαριά ήττα με σκορ 7-2 από την ομάδα του Dean Smith.

Στην συνέντευξη τύπου φυσικά ρωτήθηκε τι πήγε λάθος στην ομάδα του:

“ Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μπορώ να σας πω τι είδα. Για κάποιους λόγους η Aston Villa μας ανάγκασε να κάνουμε τα λάθη που κάναμε και μετά το παιχνίδι πήρε την κατεύθυνση του. ”

“ Το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να είχε επίδραση στο παιχνίδι μας, αλλά είχε. Ο Adrian έκανε το λάθος και έδωσε εύκολα ένα γκολ. Έχει συμβεί και στο παρελθόν όμως. ”

“ Η Villa κέρδισε όλες τις μπάλες και κάθε φορά έβγαινε στην αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω με 4-1 και νομίζαμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικά πράγματα και να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Η Villa όμως συνέχισε να πετάει. ”

“ Όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις σε ένα παιχνίδι, τα κάναμε απόψε. Δεχθήκαμε γκολ από κόντρες, αλλά δεν είχαμε μπλοκάρει σωστά το σουτ, οπότε ήταν δικό μας λάθος. Δεν υπάρχει κανένας να κατηγορήσουμε, εκτός από τους εαυτούς μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Για εμένα βάλαμε όλα μας τα σκουπίδια σε έναν αγώνα. Μπορούμε να αρχίσουμε ξανά, αλλά αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Θα λάτρευα να είχαμε προπόνηση αύριο. Ελπίζω όλα τα παιδιά να επιστρέψουν χωρίς τραυματισμούς και έχοντας την υγεία τους, ώστε να αξιοποιήσουμε τις δύο μέρες ανάμεσα στην επιστροφή τους και στο Derby. Η Everton είναι μια καλή ομάδα και βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση. ”

“ Το αποτέλεσμα είναι περίεργο, αλλά είδαμε πως ήταν σήμερα ο αγώνας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα και να λήξει ίσως 7-5. Δεν υπάρχει κανείς να κατηγορήσουμε, πέρα από τους εαυτούς μας. ”

“ Είμαι 53 και έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω μια λύση για τα πάντα. Η Villa τα πήγε πολύ καλά και εμείς πολύ άσχημα. Μπορούμε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα από ότι απόψε. Κάναμε τα λάθη στις λάθος στιγμές και αυτό σημαίνει πως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. ”

Αν πήρε τα απαραίτητα ρίσκα η Liverpool:

“ Πρέπει να πάρεις ρίσκα, αλλά και να προστατευτείς. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά κάθε μπάλα που χάσαμε οδήγησε σε αντεπίθεση. Στο δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν πιο γρήγοροι στη σκέψη. Στις μονομαχίες ήταν καλύτεροι και αυτό οδήγησε σε προβλήματα. ”

Εξήγησε πως δεν μπορεί να προσθέσει κάτι άλλο:

“ Τίποτα που μπορώ να πω απόψε θα βοηθήσει, οπότε γιατί πρέπει να εξοργιστώ; Θα ήθελα να το σκεφτώ. Η αντίδραση θα έρθει τους επόμενους μήνες. Παιχνίδι σαν το αποψινό δεν πρέπει να συμβεί. Ποτέ όσο είμαι εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε αύριο, αλλά σε 2 εβδομάδες. ”

Αν θα κάνουν κριτική οι παίκτες:

“ Τα παιδιά κάνουν κριτική στον εαυτό τους και όλα συνέβαλλαν στο αποτέλεσμα, οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Θα το κάνουμε. Δεν ήταν ωραίο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

Αν υπάρχουν δικαιολογίες:

“ Δεν υπάρχει ανάγκη για καμία δικαιολογία. Ό,τι ενδεκάδα και αν επέλεγα, δεν θα περίμενα να χάσουμε με 7-2. Βοηθήσαμε και εμείς την Villa. ”

“ Η μια ομάδα πετούσε, ενώ η άλλη όχι. Δεν θα έπρεπε να συμβεί. Χάναμε με 4-1 στο ημίχρονο. Συνήθως οι ομάδες προσπαθούν να το αλλάξουν, αλλά εμείς δεν το κάναμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Αν μίλησε στους παίκτες:

“ Ναι, μίλησα στους παίκτες αλλά τώρα θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες και συνήθως το κάνω πριν από αυτά τα παιχνίδια. Πάντα τους μιλάω και μετά τα παιχνίδια. ”

Πολύ βαριά ήττα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com