Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ντροπιαστική ήττα στο Villa Park

Ντροπιαστική ήττα στο Villa Park

Ντροπιαστική εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα για την Liverpool. Οι Reds παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δέχθηκαν 7 γκολ για πρώτη φορά  και ηττήθηκαν με το βαρύ 7-2 από την Aston Villa.

Για τους Reds βρήκε δίχτυα μόνο ο Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Adrian κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία, Alisson Becker και με τον Diogo Jota να παίρνει την θέση του Mane ξεκίνησαν οι Reds στο Villa Park, μένοντας νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 4′ με τέρμα του Watkins. Ο Adrian έκανε ένα ακόμη λάθος, δίνοντας την μπάλα κατευθείαν στα πόδια του Grealish, ο οποίος γύρισε στον Watkins, για να σκοράρει εκείνος. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 2-0 4 λεπτά αργότερα με τον Barkley. Η Liverpool ανέβασε στροφές μετά το 10′ και στο 15′ έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Firmino να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση, μετά από συνεργασία με τον Salah. Ο Bobby απείλησε και στο 20′, με τον Martinez να του λέει ξανά όχι, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Keita επιχείρησε να ισοφαρίσει με ένα δυνατό σουτ. Η ισοφάριση δεν ήρθε για την Liverpool, με τους πρωταθλητές να μένουν τελικά με 2-0 πίσω στο σκορ στο 23′, ξανά με γκολ του Watkins. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε καλή κίνηση, η οποία οδήγησε σε γκολ. Οι Reds κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Salah με αριστερό σουτ στο 32′, μετά από προσπάθεια του Jota, όμως το 2-1 δεν έμεινε για πολύ, αφού η Villa με ένα τυχερό γκολ του McGinn, το οποίο κόντραρε ανέκτησε το προβάδισμα δύο τερμάτων στο 35′. Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε για την Liverpool, αφού μόλις 4 λεπτά αργότερα, στο 39ο λεπτό, οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-1, αφού ο Watkins ολοκλήρωσε το hat trick, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Trezequet. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Martinez απέκρουσε και το πλάγιο σουτ του Robertson.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης ο Minamino πήρε την θέση του Naby Keita, όμως τα πράγματα δεν άλλαξαν δεν άλλαξαν για την Liverpool, αφού δέχθηκε ένα ακόμη γκολ. Ο Barkley με ένα σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε στον Alexander-Arnold ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 60′ οι Reds μείωσαν και πάλι με γκολ του Mo Salah σε 5-2. Ο Αιγύπτιος έλαβε την πάσα του Firmino και τελείωσε ιδανικά την φάση με το αριστερό. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Joe Gomez αντικαταστάθηκε από τον Curtis Jones. Στο 66′ η Liverpool δέχθηκε και έκτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Jack Grealish, ο οποίος έγραψε το 6-2 με πλασέ εκτός περιοχής, το οποίο κόντραρε στον Fabinho. Στο 68′ πέρασε στον αγώνα ο James Milner αντί του Bobby Firmino. Ο Adrian στο 71′ δήλωσε για πρώτη φορά παρών στο ματς, σταματώντας τον Watkins, μη του επιτρέποντας να σκοράρει το τέταρτο του γκολ. Ο Jack Grealish σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75′, διαμορφώνοντας το 7-2 με σχετική άνεση. Στο 81′ μπλόκαρε για πρώτη φορά σταθερά σουτ ο Adrian, ενώ ο Martinez στο 83′ είχε απάντηση και στην κεφαλιά του Jota. Οι γηπεδούχοι στο 85′ πλησίασαν και στο 8 γκολ με το δοκάρι του Watkins. 

Ακολουθεί η διακοπή των εθνικών ομάδων και το Merseyside Derby στις 17 του μηνός.

Όλα στραβά για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com