Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Smith: «Κόντρα στην Liverpool θα δούμε την πρόοδο που έχουμε κάνει»

Smith: «Κόντρα στην Liverpool θα δούμε την πρόοδο που έχουμε κάνει»

Μεγάλη σημασία έχει ο αποψινός αγώνας με την Liverpool για την Aston Villa, όπως δήλωσε και ο προπονητής της, Dean Smith.

Η Villa έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και η αναμέτρηση με τους Reds θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για τους Villians.

Ο Smith συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Η περσινή σεζόν ήταν κάτι καινούριο για εμάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό, αλλά προσθέσαμε παράλληλα 13 νέους παίκτες σε ένα ρόστερ που είχε μόλις προβιβαστεί, οπότε υπήρχαν πάντα ερωτηματικά αναφορικά με το πως θα εμφανιστούμε βδομάδα με την βδομάδα. ”

“ Νιώθω πως μετά την επανέναρξη έχουμε δει μια διαφορετική Aston Villa. Οι παίκτες έχουν ωριμάσει και αισθάνονται πλέον πως είναι παίκτες Premier League. ”

“ Από το τέλος της περσινής σεζόν έχουμε προσθέσει ποιότητα και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε μια διαφορετική διάσταση. Η Liverpool θα μας δείξει την πρόοδο που έχουμε κάνει. ”

“ Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί αν κοιτάξεις την συνολική εικόνα, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ξεκινήσει την σεζόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εμείς πιστεύουμε πως με τις προσθήκες που κάναμε, θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά τους, σε σχέση με την περσινή σεζόν. ”

“ Εκείνοι και η Manchester City είναι οι ομάδες (να νικήσεις) τις τελευταίες δύο ή τρεις σεζόν και την περσινή σεζόν ξεπέρασαν την City. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει η City. ”

Dean Smith και John Terry στον αγώνα του περασμένου Ιουλίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com