Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήρθαν προτάσεις για Brewster, Wilson και Grujic

Ήρθαν προτάσεις για Brewster, Wilson και Grujic

Οι προτάσεις που περίμενε η Liverpool για τρεις από τους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση, δηλαδή για τους Rhian Brewster, Harry Wilson και Marko Grujic έφτασαν, με την ομάδα πλέον να τις εξετάζει.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του Rhian Brewster, αφού οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν ναι μεν να τον παραχωρήσουν, αλλά με ρήτρα επαναγοράς. Σύμφωνα με τον Neil Jones, η Sheffield United έκανε επίσημη κρούση για τον επιθετικό, με την Liverpool να είναι θετική στην παραχώρηση του, αν η πρόταση φτάνει τα £20 εκατομμύρια και συμπεριληφθεί στην συμφωνία η ρήτρα επαναγοράς.

Για τον Harry Wilson, τον οποίο δεν έχουμε δει, ούτε σε επίσημο, ούτε σε φιλικό ματς φέτος με την Κόκκινη φανέλα, κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους £12 εκατομμυρίων η Burnley.

Ο Ουαλός είναι πιο κοντά στην έξοδο, όντας ένας εκ των βασικών στόχων του Sean Dyche.

Πρόταση υπάρχει και για τον Marko Grujic και μάλιστα από ομάδα που αγωνίζεται στο Uefa Champions League, την Borussia Moenchengladbach.

Ο Σέρβος αναμένεται να αγωνιστεί στον αποψινό αγώνα του Carabao Cup, αλλά ούτε εκείνου η παραμονή στο ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Γερμανικός σύλλογος θα ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν.

Έρχονται εξελίξεις με Wilson, Brewster και Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com