Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lijnders για Arsenal, Thiago, Jones και Shaqiri

Ο Lijnders για Arsenal, Thiago, Jones και Shaqiri

Για έναν ακόμη αγώνα του Carabao Cup, εκείνος που μίλησε στην συνέντευξη τύπου ήταν ο Pep Lijnders και όχι ο Jürgen Klopp, με τον βοηθό του Γερμανού, να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αυριανό παιχνίδι, τον Thiago που νοσεί με κορονοϊό και Curtis Jones.

Για τον Thiago είπε:

“ Δείχνει και πάλι ότι η υγεία και η οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και το ίδιο εύχομαι σε όλους όσους καταπολεμούν αυτόν τον ιό, μια γρήγορη ανάρρωση. ”

Για τον Neco Williams και την κριτική που δέχθηκε:

“ Πρώτα απ’ όλα ο Neco είναι μικρός και οι μικροί κάνουν λάθος. Δεν θέλουμε παίκτες που αισθάνονται ασφαλείς και δεν κάνουν λάθη. ”

“ Για όλους τους νεαρούς παίκτες η αδυναμία εντοπίζεται στο αν καταπιαστούν από τους επαίνους και από τα εύσημα. Ευτυχώς εκείνος μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό. ”

Αν ο Billy Koumetio θα ξεκινήσει αύριο:

“ Η διαδρομή που θα πρέπει να κάνει στην ομάδα είναι ξεκάθαρη, αλλά βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Είναι ακόμα πολύ νέος και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Έπαιξε για 60 λεπτά με την U18. Αυτό έγινε για ιατρικούς λόγους, ας δούμε τι θα γίνει. ” Είπε ο Lijnders.

Για τον Shaqiri πρόσθεσε:

“ Είχε ένα θαυμάσιο παιχνίδι κόντρα στην Lincoln, σε διαφορετική θέση. Αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο. Εάν περιμένουμε ένα πράγμα από τον Shaq, είναι ότι ψάχνει πάντα για επιθετικές λύσεις. Έδειξε την επιθυμία του για την μπάλα, την κίνηση του. ”

Για την Arsenal:

“ Το παιχνίδι με την Arsenal (περσινό για το Carabao Cup) είναι ένα από τα αγαπημένα μου όσο καιρό βρίσκομαι στην ομάδα. Χωρίς κανένα εγωισμό, συνεχές ομαδικό παιχνίδι και μια κυρίαρχη εμφάνιση για 95 λεπτά. Ήμουν πολύ χαρούμενος. ”

Για τον Curtis Jones:

“ Είναι ο τύπος παίκτη που μας αρέσει. Είναι γενναίος, θαρραλέος, με αυτοπεποίθηση και συνεχώς πρόθυμος να μάθει. Είναι ένας από τους πιο επιθετικούς μέσους που έχουμε. ”

“ Είναι ο πρώτος που θα κάνει μία απρόβλεπτη κίνηση από το κέντρο, που θα σουτάρει από το κέντρο. ”

Οι Reds θα υποδεχθούν με αλλαγές την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com