Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζουν με Arsenal οι Henderson, Ox, Τσιμίκας και Matip

Δεν παίζουν με Arsenal οι Henderson, Ox, Τσιμίκας και Matip

Ένα injury update είχαμε από τον Pep Lijnders πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, με τον βοηθό του Klopp να επιβεβαιώνει πως από τον αυριανό αγώνα με την Arsenal για το Carabao Cup θα απουσιάσουν οι Jordan Henderson, Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain και ο Κώστας Τσιμίκας, προς επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ μας.

Ο Ολλανδός τεχνικός για την κατάσταση του αρχηγού είπε:

“ Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Jordan την Παρασκευή, μετά το παιχνίδι και θα δούμε αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος με την Aston Villa. ”

Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αρχηγού όσο αφορά τον αγώνα του Villa Park.

Για τον Joel Matip:

“ Η κατάσταση του Joel είναι ίδια με αυτή που ήταν την περασμένη εβδομάδα. Θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα αξιοποιήσει τον χρόνο, για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με την Everton. ”

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain που πλησιάζει στην επιστροφή του:

“ Ο Ox πηγαίνει καλά. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να πάει καλά η πρώτη φάση αποθεραπείας. Φυσικά όμως θα χρειαστεί περισσότερο καιρό. ”

Τέλος, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα:

“ Έχουμε και τον Κώστα, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την Lincoln αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον μηρό. Σκεφτήκαμε πως του περάσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Δεν θα αγωνιστεί ούτε την Πέμπτη, ούτε την Κυριακή. ”

Το liverpool.gr ήταν το μόνο μέσο που είχε γράψει από το μεσημέρι της Τρίτης για τον τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού, γνωρίζοντας μάλιστα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πρόβλημα τραυματισμού για τον Κώστα Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com