Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με το σύστημα πόντων ανά αγώνα θα κριθεί η PL αν υπάρξει διακοπή

Με το σύστημα πόντων ανά αγώνα θα κριθεί η PL αν υπάρξει διακοπή

Μια σημαντική απόφαση προέκυψε από την χθεσινή τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League με την διοργανώτρια αρχή, αφού αποφασίστηκε ομόφωνα να κριθούν οι τελικές θέσεις των ομάδων με το σύστημα βαθμών ανά αγώνα.

Το περσινό πρωτάθλημα είχε διακοπεί στα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ξεκίνησε μετά από περίπου τρεις μήνες. Κάτι παρόμοιο δεν θα συμβεί και φέτος και αν υπάρξει ξανά μία τόσο μεγάλη διακοπή, λόγω του ιού τότε οι τελικές θέσεις της βαθμολογίας θα αποφασιστούν άμεσα μέσω του συγκεκριμένου συστήματος.

Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής είναι το πόσα παιχνίδια θα πρέπει να έχουν παιχτεί, για να μπει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σύστημα. Μια αρχική πρόταση είναι να έχει πραγματοποιηθεί το 66-75% των παιχνιδιών.

Αν το σύστημα πόντων ανά αγώνα εφαρμοζόταν την περσινή σεζόν, όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα, τότε η Liverpool θα κέρδιζε το πρωτάθλημα με 108.5 βαθμούς, λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων και της βαθμολογικής συγκομιδής που είχε μέχρι εκείνη την αγωνιστική.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε πως η Premier League πλήρωσε για τα τεστ κορονοϊού που έπρεπε να κάνουν οι ομάδες της EFL για τους αγώνες του τέταρτου γύρου του Carabao Cup.

Για την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Η Premier League αποφάσισε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com