Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Arsenal, Chelsea, United και Tottenham θα διεκδικήσουν τον τίτλο»

Klopp: «Arsenal, Chelsea, United και Tottenham θα διεκδικήσουν τον τίτλο»

Πέντε ανταγωνιστές για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League προέβλεψε ο Jürgen Klopp, μέσω των τελευταίων του δηλώσεων στην Liverpool Echo.

Ο Γερμανός ενόψει του αυριανού αγώνα ρωτήθηκε αν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα δώσουν ένα πλεονέκτημα στην Arsenal:

“ Δεν νομίζω πως η Arsenal είναι ένα καλό παράδειγμα, γιατί πέρυσι τερμάτισε όγδοη, αλλά δεν είχε χρόνο να διορθώσει τα πράγματα. Δεν ήταν η όγδοη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. ”

“ Θεωρώ πως θα έπρεπε να εξασφαλίσουν εύκολα μια θέση στο Europa League. Το καλό νέο είναι πως θα έχουν μεσοβδόμαδα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, γιατί αλλιώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν διαφορετικά την ποιότητα που διαθέτουν. ”

“ Η Premier League και οι ομάδες της είναι πάρα πολύ καλές, ώστε τίποτα να μην είναι δεδομένο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Απλά δεν συμβαίνει αυτό. ”

“ Ο κόσμος περίμενε να δυσκολευτεί η Manchester City στην Wolves, γιατί η Wolves είναι πραγματικά καλή. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο δεύτερο ήταν καλύτερα. ”

“ Κανείς δεν είναι ασφαλείς και εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε απίστευτα σκληρά, για να τα καταφέρουμε. Οι άλλες ομάδες δεν θα έχουν κάποια επίδραση σε εμάς. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Θέλουμε να τις κερδίσουμε, όταν τις αντιμετωπίσουμε. Αυτό μπορούμε να κάνουμε. ”

“ Η Chelsea θα είναι 100% εκεί (διεκδίκηση του πρωταθλήματος), η United θα είναι εκεί και οι Arsenal και Tottenham θα είναι πάντα εκεί. ”

“ Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και για εμάς και για τις άλλες ομάδες. Σημασία έχει το πως θα αντιδράσεις. Πρέπει να αντιδράσεις με τον σωστό τρόπο. ”

“ Αυτή η σεζόν δεν θα είναι σπριντ, θα είναι μαραθώνιος φυσικά και θα πρέπει να περάσεις πολλές δύσκολες στιγμές. ”

“ Δεν ξέρω όμως γιατί μιλάμε σήμερα για κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο αγωνιστικές. Δεν έχω ιδέα ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν και θα είμαστε μια από αυτές. ”

Η Liverpool θέλει το repeat.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com