Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για τον Jones»

Klopp: «Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για τον Jones»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Arsenal στο Anfield αναφέρθηκε στον Curtis Jones, ο οποίος εντυπωσιάζει όλο και περισσότερες με τις εμφανίσεις του.

Μίλησε για την αυτοπεποίθηση που δείχνει να έχει ο μέσος:

“ Η αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντική, γιατί συνήθως καλείσαι να παίξεις μπροστά σε 30,40,50,60 ή 70 χιλιάδες οπαδούς. Χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν μπορείς να το κάνεις. Μπορώ να σας το πω αυτό. Τον βοηθάει. ”

“ Βοηθάει επίσης να κάνεις το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή. Αυτό ήταν που έπρεπε να μάθει τα τελευταία χρόνια γιατί ήδη εξαιρετικός και ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην ηλικία, στην οποία βρισκόταν. ”

“ Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να μάθει να παίζει με τους υπόλοιπους. Έχει κάνει τεράστια βήματα σε αυτόν τον τομέα. Είχε όμως και υπέροχα παραδείγματα στην ομάδα. ”

“ Και τώρα, η πόρτα είναι ανοιχτή. Δεν θέλω να κάνω την εμφάνιση του (κόντρα στην Lincoln) μικρότερη από ότι είναι, γιατί ήταν πραγματικά εξαιρετική. Ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε, ο τρόπος που συμμετείχε στο παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικός. ”

“ Όμως, ο Curtis γνωρίζει και ο ίδιος πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, όπως το να μένει στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά και να συμμετέχει πραγματικά και εκτός αγωνιστικού χώρου. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι καλό. ”

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com