Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sadio Mane:»Έτοιμος να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Sadio Mane:»Έτοιμος να σκοράρω περισσότερα γκολ».

 

Το δύο γκολ που κατάφερε ο Mane να πετύχει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού δεν παρείχε μόνο την νίκη της Liverpool εναντίον της Chelsea και τους τρεις ακόμα βαθμούς στον πίνακα της Premier League.
Αντιθέτως, η διοίκηση παρατήρησε ότι ο διεθνής Σενεγάλος κατάφερε να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, στους 20 κορυφαίους σκοπευτές που είχαν εκπροσωπήσει τους «κόκκινους».
Με 83 γκολ σε 173 εμφανίσεις με την φανέλα της Liverpool, ο Sadio Mane βρίσκεται στην 19η θέση μαζί με τον Albert Stubbins και είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει περισσότερο στην λίστα των σκόρερ κατά την διάρκεια της σεζόν.
«Δεν το ήξερα στο παρελθόν, σίγουρα», δήλωσε ο Σενεγάλος Επιθετικός σε συνέντευξη του στο Liverpoolfc.com.«Είμαι πολύ, πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, γιατί ως παίκτης έχω κάποιος στόχους και βλέπω ότι σιγά σιγά τους επιτυγχάνω».» Έτσι, βρίσκομαι στους 20 κορυφαίους σκόρερ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό «.»Ανυπομονώ να σημειώσω όλο και περισσότερα γκολ για την ομάδα και να είμαι πιο κοντά στα υπόλοιπα ονόματα της λίστας».
Τα δύο γκολ που πέτυχει ο Mane εναντίον των «μπλέ», παρουσίασαν δύο τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο πρόβλημα για τους αντιπάλους.
Το πρώτο του δημιουργήθηκε από τους συμπαίκτες Robert Firmino και Mohamed Salah αφού βρίσκοντας κενό χώρο, η μπάλα με κεφαλιά βρέθηκε στην αριστερή γωνία του τέρματος.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, η επιμονή και ο ρυθμός του Σενεγάλου ήρθαν στο παρασκήνιο, καθώς έχοντας παραχωρήσει την κατοχή δευτερόλεπτα πριν, κυνήγησε τον Kepa Arrizabalaga και κατάφερε να ανακτήσει την κατοχή για την ομάδα του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά ως επιθετικός που σκοράρει γκολ και η ομάδα κερδίζει, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε εμένα», ανέφερε.
«Ως ομάδα παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε και τους δύο αγώνες της Premier League, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς». «Τώρα ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας με την Arsenal».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com