Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Αυτή τη φορά θα τα πάμε καλύτερα κόντρα στην Arsenal»

Alisson: «Αυτή τη φορά θα τα πάμε καλύτερα κόντρα στην Arsenal»

Ο Alisson Becker παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, κατά την οποία ρωτήθηκε για τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας και για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Arsenal στο Anfield.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα παίζει χειρότερα σε σχέση με πέρυσι:

“ Γνωρίζουμε ότι έχουν πέσει λίγο οι εμφανίσεις μας, αλλά δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε. Γνωρίζουμε όμως πως πρέπει να βρούμε πάλι τον δρόμο μας αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο φέτος, γιατί πιστεύω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει. ”

“ Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Leeds. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι και μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε. Κερδίσαμε 4-3 και ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, για να παρακολουθήσει ο κόσμος. Ήταν όμως ένας δύσκολος αγώνας. ” Πρόσθεσε ο Alisson.

“ Έπειτα είχαμε εκτός έδρας την Chelsea, έναν δύσκολο αντίπαλο. Μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο προσεγγίσαμε τον αγώνα. Μου άρεσε η ένταση που είχε ο αγώνας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Ο αντίπαλος είχε ορισμένες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά αυτό συνέβη λόγω της ποιότητας του. Αυτό που μου άρεσε ήταν η νοοτροπία μας στον αγώνα. Νομίζω πως είμαστε ξανά στον σωστό δρόμο. ”

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τους Gunners:

“ Δεδομένης της ποιότητας που διαθέτουν, θεωρώ πως έχουν μια καλή ομάδα και βγάζουν ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορείτε να δείτε πως συνεργάζονται, είναι καλά οργανωμένοι στην άμυνα και έχουν φανταστικούς επιθετικούς με μεγάλη ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις. ”

“ Πιστεύω όμως επίσης, πως θα τα πάμε καλύτερα εναντίον τους, λόγω των περισσότερων αγώνων που έχουμε δώσει τώρα. Επιστρέψαμε επίσης και στα clean sheets. Είναι κάτι που σου δίνει την ψυχολογία για να συνεχίσεις. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ καλό ματς. ”

Alisson Becker και Mo Salah.
Alisson Becker και Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com