Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση στο Anfield»

Arteta: «Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση στο Anfield»

Ο Mikel Arteta μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Liverpool στάθηκε στην σταθερότητα της ομάδας του Jürgen Klopp και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι, αν θέλει να αποσπάσει αποτέλεσμα στην έδρα των πρωταθλητών.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αν το παιχνίδι της Δευτέρας έχει ομοιότητες με τα δύο προηγούμενα:

“ Είναι όλα πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αυτό που παίξαμε στο Emirates και αυτό που παίξαμε στον τελικό ήταν πολύ διαφορετικό και νομίζω ότι θα είναι και πάλι διαφορετικό [τη Δευτέρα το βράδυ]. ”

“Γνωρίζουμε τους στόχους που έχουν θέσει σε αυτό το πρωτάθλημα, πόσο σταθεροί ήταν και αυτό γιατί κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Πρέπει λοιπόν να είμαστε στα καλύτερά μας, πρέπει να αγωνιστούμε πολύ καλά κόντρα αυτήν την ομάδα και ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα μπορούν να το κάνουν τη Δευτέρα. ”

Πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι:

“ Ήταν πραγματικά διαφορετικοί, αυτό στο Emirates και αυτό που παίξαμε στον τελικό εναντίον τους. Έχουν κάποια μεταβλητότητα ανάλογα με το τι κάνουν. Πρέπει να ελέγξουμε αυτές τις πτυχές και πως μπορούμε να επιτεθούμε με διαφορετικούς τρόπους επίσης. ”

“ Είναι σαν να αντιμετωπίζεις γρήγορα κύματα όλη την ώρα, χωρίς πολύ χρόνο για αναπνοή. Είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, δεν θέλει μεγάλες μπαλιές εναντίον τους. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας, αυτό είναι σίγουρο. ” Ανέφερε ο Arteta.

Οι Reds είναι έτοιμοι για την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com