Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Arteta, Brewster, Thiago και τραυματίες

Ο Klopp για Arsenal, Arteta, Brewster, Thiago και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Arsenal για την τρίτη αγωνιστική, μιλώντας για τους Gunners, τον Mikel Arteta, τους τραυματίες, τον Thiago Alcantara και αναφέρθηκε στο μέλλον του Rhian Brewster.

Για τους τραυματίες που επιστρέφουν και εκείνους που μένουν εκτός είπε:

“ Νομίζω πως ο Joe Gomez θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις, αν κρίνω από αυτά που μου έχουν πει. Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με αυτό. ”

“ Ο Billy (Koumetio) έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ο Joel όχι. Ο Hendo δεν έχει επιστρέψει ακόμα, ήταν ξεκάθαρο αυτό. Το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς για εκείνον. ”

Αν θα ξεκινήσει τον Thiago Alcantara:

“ Θα δούμε, θα δούμε. Έχουμε μερικές μέρες ακόμα, για να προπονηθούμε και για αναρρώσουν κάποια παιδιά από χθες το βράδυ. Θα δούμε πως θα παραταχθούμε κόντρα στην Arsenal. ”

“ Έχω μια ιδέα, αλλά γιατί να πάρω την απόφαση σήμερα, εφόσον έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι την Δευτέρα; Είναι όμως διαθέσιμος, ναι σίγουρα. Θα δούμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τις ομάδες της Premier League που βοηθούν εκείνες της EFL:

“ Ναι, οι άνθρωποι σε καλύτερη θέση θα πρέπει να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους σε λιγότερο καλή θέση, 100%. Τα πράγματα για όλους τους συλλόγους αυτήν τη στιγμή δεν είναι πραγματικά εύκολα. ”

Ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του Rhian Brewster:

“ Δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν μιλάμε για τέτοια θέματα. Δεν ήταν στην αποστολή χθες, οπότε μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Δεν έχουμε κάτι νεότερο να πούμε. ”

Για τον Arteta και την δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα του Λονδίνου:

“ Έδειξε σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι είναι εξαιρετικός προπονητής. Η δομή της ομάδας που είναι εξαιρετική – η ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας είναι πραγματικά καλή. Έχει αλλάξει τη διάθεση εκεί. ”

Σχολίασε ξανά την εξαιρετική χθεσινή εμφάνιση των Reds:

“ Αν η ομάδα χθες φορούσε διαφορετικές φανέλες και πάλι θα καταλάβαινα ποια η ομάδα έπαιζε. Θα καταλάβαινα πως ήμασταν εμείς και αυτό το λατρεύω. ”

Για τις όλο και καλύτερες εμφανίσεις του Naby Keita πρόσθεσε:

“ Ο Naby τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Τα πήγαινε πάρα πολύ καλά και στην αρχή. Δεν μίλαγα πολύ σε εκείνον για ποδόσφαιρο, ήθελα να τον αφήσω να βγάλει τα φυσικά του προσόντα. ”

“ Είχε σταθεί λίγο άτυχος με τους τραυματισμούς. Έπρεπε να μάθει την γλώσσα και να προσαρμοστεί στην ομάδα. Τα πηγαίνει πολύ καλά και τον προσέχουμε. ”

“ Πέρασε ως αλλαγή χθες το βράδυ και αγωνίστηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όλα είναι μια χαρά. ”

Έτοιμοι να κερδίσουν την Arsenal οι Πρωταθλητές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com