Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andrian: «Παγκόσμιας κλάσης παίκτης ο Thiago Alcantara»

Andrian: «Παγκόσμιας κλάσης παίκτης ο Thiago Alcantara»

Ο Adrian έχει παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να βοηθήσει τον Thiago Alcantara να εγκατασταθεί στη ζωή του στο Liverpool εντός και εκτός του γηπέδου.

Το ντουέτο Andrian – Thiago πέρασε στο παρελθόν χρόνο μαζί με την ισπανική εθνική ομάδα το 2016, καταλήγοντας να είναι και πάλι συμπαίκτες μετά την παρουσίαση του Thiago ως «κόκκινος» την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο μέσος κάνει ήδη μια θετική εντύπωση με το ταλέντο και τη στάση του, αφήνοντας με άλλα λόγια τον Adrian εξαιρετικά ενθουσιασμένο για το τι μπορεί να προσθέσει στους πρωταθλητές της Premier League.

Το Liverpoolfc.com έκατσε με τον τερματοφύλακα για να συζητήσει την άφιξη του Βραζιλιανοισπανού, επιπροσθέτως και της προεπισκόπησης του τρίτου γύρου του Carabao Cup της Πέμπτης με την Linkoln City.

        Η υπογραφή του Thiago ήταν κάτι που περίμεναν πολλοί οπαδοί. Ως παίκτες, πόσο ενθουσιασμένοι που τον είδατε να υπογράφει την προηγούμενη εβδομάδα?

Ο Thiago είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Τον ήξερα πριν παίξουμε μαζί στην εθνική ομάδα αλλά και επειδή έχουμε μερικούς φίλους μεταξύ μας. Είναι κορυφαίος παίκτης, έχει ποιότητα, έχει απίστευτη ντρίπλα, ένα υπέροχο σουτ, ένα ξεχωριστό όραμα για το παιχνίδι. Έτσι μας δίνει πολλή βοήθεια. Αυτή η σεζόν θα είναι δύσκολη και μας δίνει εκείνη την ποιότητα που χρειαζόμαστε. Προφανώς, είναι ένας υπέροχος παίκτης, ταιριάζει πολύ καλά στο καμαρίνι, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι θα απολαύσει αυτή τη σεζόν, την πρώτη σεζόν μαζί μας.
       

       Πρέπει να είναι καλό να υπάρχει και ένας συμπατριώτης Ισπανόφωνος στην ομάδα. Τον βοήθησες να εγκατασταθεί?

Προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Την περασμένη σεζόν όταν ήρθα μου άρεσε όταν οι άνθρωποι με βοήθησαν να εγκατασταθώ γρήγορα σε όλα – την πόλη, το συναίσθημα του συλλόγου, τη φιλοσοφία. Είχα μερικές καλές συνομιλίες μαζί του εξηγώντας προφανώς μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι θα απολαύσει αυτή τη σεζόν γιατί, σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά θα το απολαύσουμε μαζί του.
       

       Δουλέψατε μαζί του στο παρελθόν αλλά εκπαιδευτήκατε μερικές μέρες μαζί του ως τώρα, πείτε μας για τις ιδιότητές του και πόσο εντυπωσιασμένοι είστε μαζί του ως παίκτες?

Ήταν όπως περίμενα, αλλά οι άλλοι παίκτες, ίσως έπαιξαν εναντίον του όταν ήταν στην Bayern ή στη Barcelona και θα μπορούσαν να είχαν υποστεί όλα τα πράγματα που κάνει ο Thiago στο γήπεδο. Μπορείτε να δείτε ότι είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Χρησιμοποιεί το δεξί και το αριστερό σαν το ίδιο πόδι, έχει φιλοδοξία που δεν συναντάς εύκολα σε άλλον παίκτη. Μπορείτε να τον δείτε να κάνει περάσματα που κανείς δεν βλέπει και να σκοράρει με αυτήν την ποιότητα, με αυτό το γύρισμα που έχει και στα δύο πόδια. Επίσης εργάζεται σκληρά, παίζοντας στο κέντρο μας, το οποίο θα τον βοηθήσει. Σίγουρα, όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σύστημά μας, αλλά είναι αρκετά έξυπνος για να προσαρμοστεί και να παίξει γρήγορα.
       

        Φαίνεται επίσης να έχει αυτή τη νοοτροπία νίκης που είναι πραγματικά σημαντική για την διοίκηση και γενικά την ομάδα.

Σίγουρα. Είναι νικητής. Πάρτε παράδειγμα την καριέρα του, κέρδισε πολλούς τίτλους γιατί προφανώς ήταν σε κορυφαία ομάδα όπως η Barcelona και η Bayern Munich. Του αρέσει να κερδίζει, ήρθε εδώ για να κερδίσει, για να προσπαθήσει να κερδίσει όλους τους τίτλους που αντιμετωπίζουμε αυτή τη σεζόν. Θα είναι έντονο, θα είναι μια περίοδος με πολλά παιχνίδια. Είναι μια υπέροχη υπογραφή για εμάς και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.
       

        Ο Diogo Jota είναι επίσης μια άλλη νέα άφιξη, πώς έχει εγκατασταθεί αυτήν την εβδομάδα?

Πολύ καλά επίσης. Προπονήθηκε μερικές μέρες μαζί μας. Νομίζω ότι είναι επίσης μια υπέροχη μεταγραφή. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με αυτόν τον ρυθμό, με εκείνη την ποιότητα που έχει ο Jota. Έδειξε την περασμένη σεζόν με τους Wolves ότι μπορεί να σκοράρει, μπορεί να περάσει, μπορεί να ντριπλάρει, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και προφανώς εργάζεται πολύ σκληρά. Νομίζω ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Ελπίζουμε να έχει κάποια ευκαιρία να παίξει στα επόμενα παιχνίδια και να δείξει την ποιότητα που έχει.
       

        Η ομάδα έχει κερδίσει τέσσερα τρόπαια τους τελευταίους 16 μήνες, αλλά πόσο ωραίο θα ήταν να προσθέσετε και αυτό στο ράφι?

Είναι ένας ακόμη διαγωνισμός, είναι ένας διαφορετικός τίτλος που μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Όλοι θέλουν να αντιμετωπίσουν τη νέα πρόκληση που είναι το Carabao Cup. Είναι ένα νέο παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και να δώσουμε τα πάντα.

Andrian: «Παγκόσμιας κλάσης παίκτης ο Thiago Alcantara»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com