Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το 2-7 επί της Lincoln

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το 2-7 επί της Lincoln

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Liverpool, αφού επικράτησε με 2-7 της Lincoln για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup και ο Jürgen Klopp μίλησε για την εμφάνιση, τη νίκη της ομάδας, καθώς και την απόδοση των Jones και Minamino.

Για τον αγώνα και την ευκαιρία που έδωσε σε παίκτες που δεν παίζουν συνήθως είπε:

“ Όλοι χρησιμοποίησαν την ευκαιρία απόψε για να αποδώσουν, είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω τι εννοείτε με το «συνήθως δεν παίζουν» γιατί παίξαμε μόνο δύο παιχνίδια και ποιος θα παίξει αυτή τη σεζόν, θα δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν – αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. ”

“ Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή, αν ένας παίκτης δείχνει επιθυμία, γιατί όλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, γι ‘αυτό βρίσκονται στη Liverpool. Όποιος δείχνει την επιθυμία που είδαμε απόψε, όποιος δείχνει τη στάση που είδαμε απόψε, όποιος δείχνει τόσα πολλά πράγματα που μου αρέσουν και θέλουμε να δούμε όταν εμφανίζεται μια ομάδα της Liverpool, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Μου άρεσε το παιχνίδι. Τα γκολ ήταν θεαματικά. Το φάουλ του Shaq ήταν εξαιρετικό. Ήρθαμε εδώ και θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά, οπότε ήταν ένα καλό παιχνίδι. ”

Αν θεωρεί πως το παιχνίδι ήταν ιδανικό για τον Curtis Jones:

“ Θεωρώ πως κάθε παιχνίδι είναι ιδανικό για τον Curtis λόγω της ποιότητας που έχει. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, όπως και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Όλοι γνωρίζουν την γνώμη μου για τον Curtis Jones. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και θα έχουμε μέλλον μαζί του. ” Είπε ο Klopp.

Για την εμφάνιση του Minamino:

“ Για να είμαι ειλικρινής, λάτρεψα την εμφάνιση του. Ήταν εξαιρετικός και συμμετείχε σε τόσες φάσεις. Συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο την ποιότητα που διαθέτει. Όπου και αν παίζει, στο τέλος καταλήγει στο κέντρο. ”

“ Έδειξε πολύ καλός. Ο αντίπαλος μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του 7 φορές και ο πρώτος παίκτης που κυνήγαγε ήταν ο Taki. Έδινε τον ρυθμό στους υπόλοιπους με την πίεση και τις αντεπιθέσεις. Μου άρεσε πραγματικά το παιχνίδι. ”

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com