Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/9/2016 Κόκκινο σάρωμα της Hull City στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 24/9/2016 Κόκκινο σάρωμα της Hull City στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα σαρώσουν την Hull City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το τελικό σκορ να κολακεύει τους φιλοξενούμενους.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Adam Lallana, που αξιοποίησε την ασίστ του Philippe Coutinho. Στο 29′ οι Reds θα κερδίσουν πέναλτι σε χέρι του Ahmed Elmohamady, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Andre Marriner. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο James Milner, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του David Marshall, που έπεσε πάντως από την σωστή πλευρά. Το 3-0 θα σημείωσε ο Sadio Mane από ασίστ του Adam Lallana στο 36′, με τον σκόρερ να σημαδεύει λίγο νωρίτερα το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον David Meyler στο 51′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (52′) οι Κόκκινοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Philippe Coutinho να δίνει αξία στην ασίστ του Adam Lallana. Το τελικό σκορ θα γράψει ο James Milner στο 71′ από το σημείο του πέναλτι και πάλι.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.109 θεατές.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 24/9/2016 Κόκκινο σάρωμα της Hull City στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com