Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/9/2014 Σκορ water polo με Middlesbrough στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 23/9/2014 Σκορ water polo με Middlesbrough στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα οι Reds θα πάρουν την πρόκριση επί της Middlesbrough σε παιχνίδι του League Cup στο Anfield, μετά από παράταση και πέναλτι, με το σκορ να φέρνει σε water polo!

Το 90λεπτο θα ολοκληρωθεί στο 1-1, με το γκολ της ομάδας μας να προέρχεται από τον πιτσιρικά Scouser, Jordan Rossiter στο 10′, το οποίο ήταν και το 1ο του με την Κόκκινη φανέλα και τον Adam Reach να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση στο 62′.

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης θα προηγηθούν ξανά οι Reds με scorer τον Suso στο 109′, για να ισοφαρίσει ο Patrick Bamford στο 120’+ από σημείο του πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Kolo Toure.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι Κόκκινοι απεδείχθησαν πιο εύστοχοι, με μοναδική παραφωνία του Raheem Sterling, το οποίο απέκρουσε ο Jamal Blackman, ενώ ο Simon Mignolet δέ έδωσε την ευκαιρία στον Patrick Bamford να πανηγυρίζει εκ νέου, πέφτοντας σωστά αυτή την φορά. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Albert Adomah. Να σημειωθεί ότι χρειάσθηκαν κάποιοι παίκτες να εκτελέσουν και δεύτερη φορά, με το τελικό αποτέλεσμα να γράφει 14-13 υπέρ των Reds!

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 41.857 τυχεροί θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Jones.

Ακολουθεί video με τα highlights του αγώνα και την αλησμόνητη διαδικασία των penalty:

Σαν σήμερα: 23/9/2014 Σκορ water polo με Middlesbrough στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com