Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mane για το διπλό και το ντεμπούτο του Thiago

Ο Mane για το διπλό και το ντεμπούτο του Thiago

Πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην Chelsea με τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν ο Sadio Mane και μάλιστα μίλησε για τον αγώνα και για το ντεμπούτο του Ισπανού μέσου, Thiago Alcantara.

Για τη δική του συνεισφορά στο διπλό της ομάδας είπε:

“ Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το βρήκαμε δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και νομίζω η κόκκινη κάρτα που πήραν, το έκανε πιο εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε δύο ευκαιρίες. Νομίζω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. ”

Για την αποβολή του Christensen που κέρδισε:

“ Ήταν μια εξαιρετική πάσα από τον Henderson. Τον γνωρίζω και ήξερα πως εκείνη τη στιγμή, το μοναδικό που μπορούσε να κάνει ήταν κάνει την μπαλιά και είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό. Εγώ προσπάθησα να κάνω την κίνηση και έστειλε την μπάλα μπροστά μου. Όταν μου έκανε το φάουλ, ήξερα πως ήταν κόκκινη κάρτα και του είπα: «Φίλε μου, είναι κόκκινη κάρτα». Αμέσως μετά ο διαιτητής του έδωσε την κόκκινη κάρτα. ” Είπε ο Mane.

Για την πίεση του στον Kepa που οδήγησε στο 0-2:

“ Αυτά είναι πράγματα που κάνουμε εξάσκηση στο προπονητικό κέντρο. Όταν πήρα την μπάλα, ήξερα πως είχα μόνο μια επιλογή, να σουτάρω. Ήμουν μπροστά από εκείνον και προσπάθησε να πασάρει. Δυστυχώς για εκείνον, έκανε λάθος. Ευτυχώς για εμένα σκόραρα το γκολ για την ομάδα. ”

Για το ντεμπούτο του Thiago:

“ Όχι μόνο εγώ, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει τι μπορεί να κάνει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Σήμερα απέδειξε πως είναι εξαιρετικός παίκτης. ”

Εξαιρετικός ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com