Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Stamford Bridge

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Stamford Bridge

O Klopp σε φετινή προπόνηση.

Οι Reds νωρίτερα σήμερα το απόγευμα κέρδισαν με 0-2 την ενισχυμένη Chelsea εκτός έδρας, με τον Jürgen Klopp να παραχωρεί δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και να στέκεται στον Fabinho, που ήταν εξαιρετικός, ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του Thiago Alcantara.

Για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε:

“ Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και δείξαμε σε όλους πως είμαστε έτοιμοι. Ένιωσαν (οι αντίπαλοι) τον τρόπο που παίζουμε. ”

“ Γνωρίζουμε πως στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα διαφορετικό παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Έπρεπε να κινηθούμε περισσότερο και έτσι κερδίσαμε την κόκκινη κάρτα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι. ”

Για την αλλαγή του Henderson και την είσοδο του Thiago:

“ Ο Hendo δέχθηκε ένα χτύπημα και δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο. ”

“ Αποφασίσαμε να βάλουμε τον Thiago, γιατί ακόμη και χωρίς προπόνηση, είναι ο τέλειος παίκτης για μια τέτοια κατάσταση. ”

“ Αποκτήσαμε τον Thiago για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να αγωνίζεται κόντρα σε ομάδες που αμύνονται μαζικά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα. Είναι κάτι που του ταιριάζει και το έχει στα φυσικά του προσόντα. Μου αρέσει αυτό, είναι ένας από τους πολλούς λόγους. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Ο Ali έσωσε ο πέναλτι, ο Thiago έκανε το ντεμπούτο του, αν ο Hendo δεν έχει χτυπήσει, είναι όλα τέλεια. ”

Για την αποβολή του αμυντικού των Μπλε:

“ Έχω δει την αποβολή μόνο μια φορά και είχε περάσει τα χέρια του γύρω του (Mane). Θεώρησα πως ήταν αποβολή. Αν το βλέπετε διαφορετικά, το σέβομαι. ”

Για τον σκόρερ των δύο τερμάτων, Sadio Mane:

“ Μου άρεσε (το δεύτερο γκολ) γιατί συμβαίνει αρκετά συχνά να κυνηγάει τον τερματοφύλακα. Λατρεύω να ανταμείβονται σε τέτοιες φάσεις. Το πρώτο γκολ ήταν όμορφο, συμμετείχαν όλοι και ο Sadio τα πήγε καλά. ”

Για την δίψα που έβγαλαν οι παίκτες του:

“ Πρέπει να την δείχνουμε συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. ”

Αν κάποιος από τους αναπληρωματικούς πανηγύρισε την κόκκινη κάρτα:

“ Δεν ήταν κάποιος από τους αναπληρωματικούς, αλλά ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και εγώ του το είπα (πως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στην Liverpool). Δεν είναι κάτι, για το οποίο θέλω να μιλήσω. ”

Για τον Alisson που απέκρουσε το πέναλτι:

“ Δεν ξέρω αν πρέπει να συγκρίνω την χαρά μου, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν χαρούμενος και τώρα επίσης είμαι χαρούμενος. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν θα έδινα το πέναλτι ως ουδέτερος, αλλά ο Ali έκανε την επέμβαση. Ήταν μια κανονική εμφάνιση ομάδας. ”

Για τον εξαιρετικό Fabinho:

“ Αν ο Sadio δεν είχε σκοράρει τα δύο γκολ, τότε ο Fabinho θα διεκδικούσε με αξιώσεις τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ήταν μια σωστή απόδοση. ”

Jürgen Klopp και Thiago Alcantara μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com