Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασαν άνετα από το Stamford Bridge οι Πρωταθλητές!

Πέρασαν άνετα από το Stamford Bridge οι Πρωταθλητές!

Το δύο στα δύο έκανε η Liverpool στην Premier League. Οι Reds με δύο γκολ του Sadio Mane στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν άνετα από το Stamford Bridge, κερδίζοντας την Chelsea του Frank Lampard.
Α’ Ημίχρονο: Με επιλογή-έκπληξη, τον Fabinho στο κέντρο της άμυνας, λόγω της απουσίες των Gomez και Matip και με τον Thiago να βρίσκεται στον πάγκο ξεκίνησαν οι Reds στο Stamford Bridge. Οι Reds έκαναν την πρώτη τους τελική στο 11′ με τον Wijnaldum και στο 14′ είχαν μεγάλη ευκαιρία, για να σκοράρουν με τον Firmino, τον οποίο πρόλαβε ο Christensen, ενώ είχε προηγηθεί μεγάλο λάθος του Kepa, που εκμεταλλεύτηκε ο Salah. Οι Μπλε απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 33′ με αριστερό σουτ του Werner, το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Alisson. Οι Reds απάντησαν με την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Salah στο 35′ και με το σκαστό σουτ του Robertson ένα λεπτό αργότερα. Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους συνέβη στο τελευταίο λεπτό, με τον Christensen να παίρνει στην ουσία αγκαλιά τον Mane, ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από χρήση του VAR. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Trent Alexander-Arnold χωρίς όμως βρει εστία.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι Πρωταθλητές ξεκίνησαν με μια αλλαγή, αφού ο Henderson αντικαταστάθηκε από τον Thiago Alcantara, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κόκκινη φανέλα και έδωσε αμέσως ώθηση στην ομάδα του. Η Liverpool ήταν αποφασισμένη να προηγηθεί και το έκανε στο 50′ με τον Mane! Salah και Firmino συνεργάστηκαν ιδανικά, με τον Βραζιλιάνο να γυρίσει στον Σεναγελέζο, για να σκοράρει εκείνος με κεφαλιά! Μόλις τρία λεπτά πέρασαν, για να σκοράρουν ξανά οι Reds και πάλι με τον Mane! Ο Kepa του έκανε ένα μεγάλο δώρο, δίνοντας του την μπάλα και ο επιθετικός της Liverpool χρειάστηκε να την σπρώξει απλά στα δίχτυα για το 0-2! Στο 63′ ο Jürgen Klopp έκανε την δεύτερη του αλλαγή, με τον James Milner να περνά αντί του Naby Keita. Οι Μπλε θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2 με το πέναλτι που κέρδισε ο Werner από τον Thiago ή καλύτερα που υπέδειξε ο Paul Tierney. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε φυσικά ο Jorginho με τον γνωστό του τρόπο, αλλά ο Alisson απέκρουσε και διατήρησε το μηδέν! Η προσπάθεια του Trent, μετά από στρώσιμο του Salah έφυγε άουτ λίγες στιγμές μετά το πέναλτι. Η Chelsea είχε τη δική της ευκαιρία με τον Abraham στο 84, αλλά ο Alisson είχε και πάλι απάντηση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Firmino αντικαταστάθηκε από τον Minamino. Οι Πρωταθλητές στις καθυστερήσεις προσπάθησαν να βρουν και τρίτο γκολ, πρώτα με τον Mane, σε σουτ που απέκρουσε ο Kepa και στη συνέχεια με τον Salah, με τον Ισπανό να αποκρούει ξανά και τον Wijnaldum να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Chelsea: Kepa, James, Christensen, Zouma, Alonso, Jorginho (Abraham 79′), Kante, Kovacic (Barkley 79′), Havertz (Tomori 46′), Mount, Werner

Έμειναν στον πάγκο: Caballero, Azpilicueta, Hudson-Odoi, Giroud

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson, Henderson (Thiago 46′), Keita (Milner 64′), Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino (Minamino 86′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Tsimikas, Jones, Origi.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Lincoln.

Ο Alisson απέκρουσε το πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com