Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά για Dembele οι Ισπανοί

Ξανά για Dembele οι Ισπανοί

Η Liverpool «επιθυμεί να πάρει» δανεικό τον Ousmane Dembele της Barcelona μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα, με την προσθήκη επιθετικού να είναι η επόμενη κίνηση των Reds.

Μεχρι τη τελευταία βδομάδα οι Reds δεν ήταν πολυ ενεργοί στο μεταγραφικό πεδίο, με τον Κώστα Τσίμικα να είναι η μόνη άφιξη εν μέσω φημών που υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να υπάρξουν έξοδοι πριν από εισερχόμενες μεταγραφές.

Γινεται φημολογία για τον Ismaila Sarr της Watford, με τον Dominic King της εφημερίδας Mail να αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει κάνει έρευνα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του εξτρέμ, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσφορά.

Ο 22χρονος θεωρείται υποψήφιος για να καλύψει τόσο τον Mohamed Salah όσο και τον Sadio Mane, και τώρα ο Ousmane Dembele της Barcelona έχει προστεθεί στις φημολογίες από την ισπανική ιστοσελίδα Sport.

Ο Γάλλος ήταν από καιρό γνωστός αγαπημένος του Klopp και η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος «έχει έρθει σε επαφή» με τη Barcelona «σχετικά με τη δυνατότητα δανείου για τον διεθνή Γάλλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία θα έβλεπε τους Κόκκινους «να καλύπουν τον μισθό του και να πληρώνουν ένα μικρό ποσό για δανεισμό ενός έτους», αλλά η ομάδα της Καταλονίας «δεν ανταποκρίθηκε» και δεν φέρεται να συμφωνεί στον δανεισμό.

Το ταλέντο του Dembele είναι αδιαμφισβήτητο, με τον ρυθμό και την ικανότητά του να ήταν που οδήγησε στη μεταγραφή του για 105 εκατομμύρια ευρώ στο Camp Nou το καλοκαίρι του 2017, αλλά μια σειρά τραυματισμών του αρνήθηκε την ευκαιρία να δικαιολογήσει αυτό το τεράστιο ποσό.

Έχει κάνει συνολικά 74 εμφανίσεις για τη Barcelona σε 3 σεζόν, σημειώνοντας 19 γκολ και 17 ασίστ, αλλά δεν έχει εμφανιστεί από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους λόγω ενός τραυματισμού.

Δεν θα ήταν απίθανο αν η Liverpool προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, με την τιμή μιας μόνιμης μεταγραφής να είναι πέρα ​​από τη οικονομική δυνατότητα των Reds.

Ένας νέος επιθετικός είναι αναμφίβολα αναγκαίος για τη Liverpool αυτή τη σεζόν και ο Dembele μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, το ερώτημα είναι αν μπορεί να βρει την φόρμα του μετά από πολύπλοκους τραυματισμούς σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Νέες φήμες για Ousmane Dembele.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com