Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Thiago, Chelsea, Lampard και μεταγραφές

Ο Klopp για Thiago, Chelsea, Lampard και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Chelsea στο Stamford Bridge και φυσικά αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Thiago Alcantara, στον αγώνα με τους Μπλε και στον Frank Lampard.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Γερμανό αφορούσε φυσικά την μεταγραφή του Thiago:

“ Δεν υπάρχει τίποτα να πω. Δεν είναι επίσημο μέχρι να ανακοινωθεί και εγώ δεν είμαι αυτός που κάνει τις ανακοινώσεις. Η μεταγραφή δείχνει πολλά υποσχόμενη. Τα δικά μου χέρια είναι δεμένα. Ίσως φανεί χρήσιμο στους φίλους της ομάδας να κοιτάζουν τα κανάλια της σήμερα (YouTube, Twitter, Instagram). ”

“ Αν τελικά γίνει μεταγραφή, μπορώ να πω πως δεν θα επηρεάσει κανενός (Wijnaldum) το μέλλον αρνητικά. Δεν σημαίνει πως κάποιος πρέπει να φύγει. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Όλες αυτές τις ερωτήσεις για τον Thiago, μπορώ να τις απαντήσω αφού ανακοινωθεί. Πρέπει να περιμένουμε λίγο, όλοι είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να πω. Είναι η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Chelsea και σέβομαι τις ερωτήσεις που αφορούν τον αγώνα. ”

Για την Chelsea:

“ Την περσινή σεζόν τους αντιμετωπίσαμε πολλές φορές και ήταν δύσκολο. Στο παιχνίδι τους με την Brighton ήταν καλοί στις καθοριστικές στιγμές. Αυτή ήταν ιστορία του αγώνα. ”

“ Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πολλά για την Chelsea. Βρισκόμαστε ακόμη πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν. Είχαμε μία έντονη εβδομάδα και δουλέψαμε πολύ στην άμυνα. Μερικά πράγματα ήταν καλά (κόντρα στη Leeds), μερικά όχι αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι. Δεν θα το κάνουμε μεγάλο θέμα. ”

Κλήθηκε να συγκρίνει την Bundesliga με την Premier League με αφορμή την μεταγραφή του Thiago:

“ Η Bundesliga είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και η Γερμανία είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Πριν από χρόνια αποφάσισαν να κάνουμε μερικές αλλαγές στο σκάουτινγκ ταλέντων και τις ακαδημίες. Αποτέλεσα μέρος αυτών των αλλαγών και τελικά βοήθησε. Δεν μπορείς να δεις τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα. ”

“ Η Premier League είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εκείνο με τα περισσότερα χρήματα, οπότε υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες από την Γερμανία και μια μεταγραφή στην Αγγλία είναι φυσιολογική. ”

Για τους Werner και Havertz:

“ Νομίζω ότι οι Werner και οι Havertz ήταν οι δύο πιο εξαιρετικοί από όλους τους νεαρούς παίκτες. Το γερμανικό είναι ένα καλό πρωτάθλημα για το scouting των αγγλικών ομάδων. Θα δούμε περισσότερες μεταγραφές, αν μπορούν να αντέξουν τα οικονομικά έξοδα (οι αγγλικές). ”

Για τη σεζόν 2020-21:

“ Αν παραμείνουμε σε όλες τις ομάδες, θα είναι δύσκολη σεζόν. Η πρώτη μου ανησυχία είναι η ευημερία των παικτών. Γι ‘αυτό δεν ήμουν ευτυχής  στην μη παραμονή των 20 και 5 (αλλαγές). Κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη και θα το συνειδητοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε. ”

“ Σημασία έχει να επικεντρωνόμαστε πάντα στον επόμενο αγώνα και αυτό δεν θα αλλάξει. Όσο αφορά την ευημερία των παικτών, μπορώ να πω ότι η άλλη λύση (5 αλλαγές) θα ήταν πιο ιδανική, αλλά κάποιοι το είδαν διαφορετικά. ”

Αν υπάρχουν τραυματισμοί:

“Για την ώρα όλα δείχνουν καλά. Είχαμε μία έντονη εβδομάδα και ακόμα έχουμε να κάνουμε άλλες δύο προπονήσεις. Μέχρι στιγμής όλα όμως έχουν καλά.”

Αν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Lampard:

“ Καμία αντιπαλότητα. Πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε εφημερίδες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όταν με ρωτάτε, απαντώ και το πάτε εκεί που θέλετε. Πάντα φτιάχνετε μία ιστορία. Γράψατε ότι εγώ μίλησα για την μεταγραφική συμπεριφορά της Chelsea. Δημιουργείτε αντιπαλότητα μεταξύ μας, γιατί; ” Ρώτησε ο Klopp.

“ Είναι πιθανώς ένας πολύ καλός άντρας, αλλά δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, στο γήπεδο είμαστε ανταγωνιστικοί. Άκουσα ότι κάποιοι άνθρωποι είναι χαρούμενοι αν υπάρχει ο παλιός ανταγωνισμός όπως ο Arsene και ο Sir Alex. Ο κόσμος δεν χρειάζεστε αυτές τις ιστορίες μόνο μερικοί από εσάς στις εφημερίδες. ”

Ρωτήθηκε αν η ομάδα πρέπει να πουλάει για να αγοράζει:

“ Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μόνο το χρονικό σημείο. Μερικές φορές αγοράζεις πριν πουλήσεις, υπάρχουν διαφορετικά σενάρια. Μερικές φορές ενεργήσει διαφορετικά. Αυτά που κερδίσαμε από το ποδόσφαιρο, τα ξοδεύουμε στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι μια σύντομη περίληψη του συλλόγου και ένα βασικό το σημείο. ”

“ Πάντα κοιτάζουμε να βελτιωθούμε. Το παράθυρο μεταγραφών μένει ανοιχτό μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Δεν μπορώ να πω ότι θα κάνουμε σίγουρα κάτι και δεν μπορώ επίσης να πω ότι είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα κάνουμε κάτι. Πρόκειται για μία κατάσταση, η οποία εξελίσσεται. ”

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Chelsea την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com