Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Στόχος μας πλέον η διατήρηση της διάρκειας στην απόδοση»

van Dijk: «Στόχος μας πλέον η διατήρηση της διάρκειας στην απόδοση»

Για το πως o ίδιος και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα αγωνιστικά επίπεδα των δύο τελευταίων σεζόν μίλησε ο Virgil van Dijk.

Σε δηλώσεις του για λογαριασμό της Premier League Productions, ο εκ των αρχηγός της Liverpool αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και τη διατήρηση του σημαντικότερου στοιχείου πού καθιστά επιτυχημένη μία ποδοσφαιρική ομάδα -και όχι μόνο-: Της διάρκειας (consistency).

Ας δούμε πως ακριβώς μετέφερε λεκτικά αυτή τη νοοτροπία ο Virgil:

«Η διάρκεια είναι ο,τι δυσκολότερο στο ποδόσφαιρο, νομίζω -το να συνεχίζεις να το κάνεις βδομάδα μέσα, βδομάδα έξω, χρόνο μέσα χρόνο έξω. Και είναι κάτι πού προσπαθούμε να πετύχουμε.»

«Αν κοιτάξει κανείς τις δύο τελευταίες σεζόν στην Premier League, είχαμε μεγάλη διάρκεια. Έχουμε καταφέρει να κάνουμε εμφανίσεις κάθε βδομάδα και να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε ή να παίρνουμε ένα καλό αποτέλεσμα -αν και προφανώς κάποια παιχνίδια ήταν καλύτερα από άλλα-, καθώς και να φτάσουμε ένα επίπεδο διάρκειας πού μας έκανε, ειδικά την περσινή σεζόν, πρωταθλητές Αγγλίας. Και αυτό είναι το δύσκολο μέρος.»

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και θα είναι πολύ μεγάλη, οπότε δε σκεφτόμαστε τι θα έχει συμβεί στο τέλος της, αλλά εστιάζουμε στο τώρα.»

Εν συνεχεία ο Ολλανδός ρωτήθηκε για το πως βλέπει την πρόκληση της προσπάθειας της Liverpool να κάνει το repeat στην Premier League, απαντώντας:

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για όσα σκεφτόμαστε για την τωρινή μας κατάσταση και για το πώς προσεγγίζουμε τα παιχνίδια – είναι το ίδιο πού κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια (η εστίαση αποκλειστικά και μόνο στο επόμενο παιχνίδι)

«Προφανώς θα είναι δύσκολο, γιατί η διάρκεια είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο προσωπικά σαν παίκτης, αλλά και για όλη την ομάδα. Οπότε ναι, είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας, όμως θα έπρεπε οπωσδήποτε να ανυπομονούμε γι’ αυτή.»

O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Leeds United.
O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Leeds United.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com