Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρίτη σε πωλήσεις στην Αγγλία η εντός έδρας φανέλα των Reds

Τρίτη σε πωλήσεις στην Αγγλία η εντός έδρας φανέλα των Reds

Η νέα εντός έδρας φανέλα της Liverpool έχει κυκλοφορήσει επίσημα από την 1η Αυγούστου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πουλήσει όσο θα ήθελε η ομάδα και η εταιρεία παραγωγής, Nike.

Η περσινή εντός έδρας εμφάνιση των πρωταθλητών, παραγωγής New Balance πούλησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση στο Νησί, αλλά φέτος η κορυφή ανήκει μέχρι στιγμής στην Arsenal και ακολουθεί εκείνη της Chelsea, με την Liverpool να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις πωλήσεις.

Οι πωλήσεις της εντός έδρας φανέλας των Reds έχουν μειωθεί κατά 12% σε σχέση με πέρυσι, ενώ της Chelsea έχουν αυξηθεί κατά 84%, λόγω και των μεγάλων μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Λονδίνου.

Μείωση της τάξης του 30% έχει σημειωθεί και στην εμφάνιση του τερματοφύλακα των πρωταθλητών της Premier League, αφού η περσινή μαύρη της New Balance είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων για εμφάνιση τερματοφύλακα.

Θετικά είναι όμως τα νέα των πωλήσεων της εκτός έδρας φανέλας της Liverpool, η οποία έχει πουλήσει κατά 34% περισσότερο σε σχέση με την περσινή άσπρη και είναι η πρώτη σε πωλήσεις εκτός έδρας εμφάνιση στο Νησί για την σεζόν 2020-21.

Τέλος, οι πωλήσεις της τρίτης εμφάνισης της ομάδας σημειώνουν πτώση κατά 57%, αλλά τέθηκαν πριν λίγες μέρες στην κυκλοφορία.

Άνοδος στις πωλήσεις της εκτός έδρας εμφάνισης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com