Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιμίκας

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιμίκας

Την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Chelsea στο Stamford Bridge ξεκίνησε σήμερα η Liverpool στο Melwood, με τον Κώστα Τσιμίκα να προπονείται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τον κορονοϊό.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό όσο βρισκόταν με την εθνική Ελλάδος και μετά τον αγώνα της Γαλανόλευκης με την Σλοβενία, στον οποίο και δεν αγωνίστηκε.

Μετά την διάγνωση του επέστρεψε στην Αγγλία και έμεινε σε καραντίνα για περίπου 14 μέρες. Σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αφού ήταν αρνητικός σε δύο τεστ του νέου κορονοϊού.

Ο διεθνής άσος δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους Μπλε του Λονδίνου, αλλά αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στην Lincoln, στην αναμέτρηση του Carabao Cup την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός από τον Τσιμίκα, σήμερα στο Melwood προπονήθηκαν κανονικά και οι Neco Williams (είχε χάσει μια προπόνηση μετά την επιστροφή του από την εθνική), καθώς και οι Brewster και Wilson, οι οποίοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Xherdan Shaqiri προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα, με τον Billy Koumetio να εμφανίζεται με ένα διαφορετικό look, καθώς ξύρισε τελείως τα μαλλιά του.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Αγγλίας στο Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com