Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres: «Οι Hicks και Gillett δεν ήθελαν το καλό της ομάδας»

Torres: «Οι Hicks και Gillett δεν ήθελαν το καλό της ομάδας»

Ο Fernando Torres παραχώρησε συνέντευξη στους Times με αφορμή την αυριανή κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του από το Amazon Prime και ανέλυσε για ακόμη μια φορά τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την Liverpool, ενώ κατηγόρησε ευθέως την διοίκηση των Hicks και Gillett.

Όταν ρωτήθηκε για την μεταγραφή του στην Chelsea το 2011, ο Ισπανός απάντησε:

“ Οι ιδιοκτήτες πούλαγαν τον σύλλογο. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν γιατί δεν δούλευαν προς όφελος της Liverpool. Δεν ήθελαν το καλό της Liverpool. Κατέστρεψαν πολύ γρήγορα το project που είχαμε κτίσει. Οι Mascherano, Alonso και Benitez έφυγαν και ξεκίνησα να αλλάζουν τεχνικό επιτελείο, γιατρούς και φυσικοθεραπευτές. ”

“ Μας είπαν πως ήθελαν να χτίσουν κάτι μέσα στα επόμενα οχτώ με δέκα χρόνια. Εγώ καθόμουν και άκουγα και σκεφτόμουν: Οκ, και τι θα γίνει με εμένα; Είχα αφήσει το σπίτι μου και την προηγούμενη ομάδα μου γιατί ήμουν σίγουρος πως η Liverpool ήταν το μέρος που θα κέρδιζα τίτλους και μου είπαν πως θα έπρεπε να περιμένω δέκα χρόνια. Δεν είχα δέκα χρόνια και έπρεπε να βρω μια ομάδα, για να κερδίσω τίτλους. Ήμουν στη μέση της καταστροφής που προκαλούσαν οι διοικούντες. ” Είπε ο Torres.

“ Έπρεπε να βρουν έναν που φταίει, για να προσπαθήσουν όλοι να με κατηγορήσουν. Δεν νομίζω πως το άξιζα αυτό. Κάθε φορά που έπαιζα στο Anfield με την Chelsea, ο κόσμος με αποδοκίμαζε. Ένιωθα πως η Liverpool ήταν κάτι παρόμοιο με την οικογένεια μου, αλλά με μισούσε. Ήταν επίπονο. ”

“ Αν όμως ήμουν οπαδός της Liverpool και διάβαζα όλα αυτά που έγραφαν τα media για τους λόγους που έφυγα, ίσως και εγώ να αποδοκίμαζα τον παίκτη. Με τον καιρό όμως, εγώ και οι οπαδοί της Liverpool γίναμε ξανά φίλοι. ”

“ Αποφάσισα να πάω στην Chelsea γιατί πίστευα πως θα ήταν ο σύλλογος που θα μου δώσει τρόπαια. Εκείνο τον καιρό η Manchester City έχτιζε την ομάδα που έχει τώρα και σκέφτηκα πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο. ” Πρόσθεσε ο Torres.

“ Είδα την Chelsea με τον Lampard, τον Terry, τον Drogba, τον Cole, τον Cech και όλα τα αστέρια του ποδοσφαίρου και ήμουν σίγουρος πως οι καλύτερες τους ποδοσφαιρικές στιγμές δεν είχαν συμβεί ακόμη. Ήμουν σίγουρος πως θα κέρδιζαν το Champions League. Μια τόσο καλή γενιά γενιά δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς να κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο. ”

“ Γνώριζα πως η Chelsea είναι διαφορετικός σύλλογος, πολύ κρύος σύλλογος γιατί είναι γεμάτη με «εγώ» και με αστέρες, αλλά εγώ ήμουν κορυφαίος παίκτης και νόμιζα πως θα ταιριάξω πολύ καλά. ”

Steven Gerrard, Dirk Kuyt και Fernando Torres πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com