Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres: «Η Liverpool ήταν το peak της καριέρας μου»

Torres: «Η Liverpool ήταν το peak της καριέρας μου»

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Fernando Torres, συνέκρινε πώς ήταν να παίζεις για τους Reds και την Chelsea σε μια νέα συνέντευξη.
Ο Torres μιλούσε στον ραδιοφωνικό σταθμό talkSPORT καθώς συνεχίζει να προωθεί το νέο του ντοκιμαντέρ του Amazon Prime που θα κυκλοφορήσει στις οθόνες από τις 18 Σεπτεμβρίου και φυσικά η καριέρα του στη Liverpool ήταν ένα μεγάλο σημείο συζήτησης.
Ο Ισπανός έπαιξε για την Liverpool από το 2007 έως το 2011 πριν φύγει γισ 50 εκατομμύρια λίρες για την Chelsea.
Ο Torres έφυγε από το Anfield για τo Stamford Bridge αναζητώντας περισσότερα τρόπαια, κάτι που ήρθε με τη μορφή του Champions League το 2012 με την ομάδα του Λονδίνου.
Αλλά ο 36χρονος παραδέχεται ότι δεν βρήκε ποτέ την ίδια ζώνη άνεσης με την «κρύα» Τσέλσι απο εκείνη του «οικογενειακού συλλόγου» της Liverpool.
«H Liverpool ήταν το peak της καριέρας μου. Έφτασα σε μια νέα πόλη και δεν μιλούσα Αγγλικά», δήλωσε ο Torres στο talkSPORT.
«Όλοι με συμπάθησαν πάρα πολύ από την πρώτη μέρα. Πέρασα τριάμισι χρόνια με τον σύλλογο. Μόνο χαρούμενες στιγμές, έβαζα γκολ και κέρδισα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ισπανία.
«Η σχέση με τους οπαδούς και παίκτες ήταν παρόμοια με αυτή στην Atletico Madrid. Οι παίκτες και οι οπαδοί εχουν πολύ στενή σχέση και αυτό χρειαζόμουν.
«Ήμουν έτοιμος να φύγω. Όταν έφυγα από την Atletico είχα ως στόχο να πάρω τρόπαια. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για τη δομή του συλλόγου στη Liverpool.
«Ο σύλλογος επρόκειτο να πουληθεί. Χρειάστηκαν πέντε ή έξι χρόνια για να δημιουργήσουν αυτή τη νικήτρια ομάδα. Δεν είχα τόσο χρόνο.
«Ωστόσο, η Liverpool ήταν ένα τεράστιος σύλλογος. Αλλά μέσα του ήταν σαν μια μικρή οικογένεια. Από τους υπαλλήλους και τους κηπουρούς και τους μάγειρες. Τους συναντούσες κάθε μέρα.
«Η Chelsea ήταν επίσης ένας τεράστιος σύλλογος και ήταν λίγο πιο ‘κρύα’. Ήταν ακόμη νεόκτιστη και όλα ήταν καινούργια.»

Ο Fernando Torres δεν έπιασε στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com