Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η United φοβάται ότι η Liverpool θα κινηθεί για Sancho το επόμενο καλοκαίρι»

«Η United φοβάται ότι η Liverpool θα κινηθεί για Sancho το επόμενο καλοκαίρι»

Ο Jadon Sancho αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Manchester United, αλλά οι Red Devils μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε συμφωνία με την Borussia Dortmund για την απόκτηση του, με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος στο Old Trafford για κίνηση της Liverpool, της Barcelona ή της Real Madrid το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με το ESPN.

Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer θα ήθελε να αποκτήσει φέτος τον Άγγλο διεθνή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πληρώσει τα €120 εκατομμύρια που θέλει ο Γερμανικός σύλλογος.

Η μεταγραφή του Sancho στην Manchester United πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει για άλλη μια σεζόν στο Signal Iduna Park και θα είναι διαθέσιμος προς πώληση το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην Liverpool και στο παιχνίδι του συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που θέλει ο Jürgen Klopp, αλλά για την ώρα, οι Reds δεν σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του και δύσκολα θα το κάνουν, αν η Dortmund δεν ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Στην United, σύμφωνα με το ESPN πιστεύουν πως οι οικονομικές απώλειες των μεγάλων ομάδων θα είναι μικρότερες και πιο ελεγχόμενες το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα τους επιτρέψει να κινηθούν για τον Sancho.

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com