Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: «Θα ήταν ιδανικό να έρθει ο Thiago και να μείνει ο Wijnaldum»

Warnock: «Θα ήταν ιδανικό να έρθει ο Thiago και να μείνει ο Wijnaldum»

Η Liverpool μπορεί να χρηματοδοτήσει μια κίνηση για τον Thiago Alcantara πουλώντας αρκετούς παίκτες που είναι στο περιθώριο της ομάδας, αλλά κρατώντας τον Gini Wijnaldum.
Αυτή είναι η γνώμη του πρώην αμυντικού των Reds, Stephen Warnock.
Είπε στο Stadium Astro:
«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις γύρω από το Merseyside ότι ο Wijnaldum πρέπει να φύγει για να συμβεί η συμφωνία. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει απαραίτητα.
«Νομίζω ότι αν οι Harry Wilson, Marko Grujic, Rhian Brewster φύγουν και συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για τις 30 εκατομμύρια λίρες που ζητά η Bayern Munchen, νομίζω ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν τον Wijnaldum.
«Όταν σκέφτεσαι να προσθέσεις σε αυτήν τη θέση του μέσου, το κέντρο της Liverpool πρέπει να είναι δυναμικό σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του.
«Νομίζω ότι είναι κάτι που ο Jurgen Klopp εξέτασε και αποφάσισε ότι πρέπει να έχει (πιο πολλούς) παίκτες για να μπορει να τους αλλάζει συχνά στη μέση θέση λόγω του αριθμού των παιχνιδιών που είχαν πέρυσι.
«Πρέπει να είναι σε θέση να το διατηρήσουν αυτό σε υψηλό επίπεδο για να κρατήσουν τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Έτσι, σε έναν ιδανικό κόσμο για τον Jurgen Klopp, αγοράζει το Thiago και διατηρεί επίσης το Wijnaldum.
«Ο Harry Wilson έχει δανειστεί τώρα πολλές φορές, είχε μια καλή περίοδο στην Derby, τα πήγε καλά στη Bournemouth και λέγεται πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στην Aston Villa ή στην Newcastle, υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται.
«Ο Rhian Brewster, και πάλι δεν είναι στην ομάδα αλλά θα ‘χει την ευκαιρία να πάει και να παίξει ποδόσφαιρο τακτικά, η Sheffield United ενδιαφέρεται προφανώς για αυτόν, ίσως και 1-2 άλλες ομάδες.
«Μπορούν να συγκεντρώσουν τα μετρητά από τους παίκτες που δεν πρόκειται απαραίτητα να βελτιώσουν την ομάδα, ενώ ο Wijnaldum είναι στην πρωτη ενδεκάδα της Liverpool.
«Είναι ο άνθρωπός σου στα μεγάλα παιχνίδια, ο Klopp τον θέλει πάντα να παίζει στα μεγάλα παιχνίδια, ξέρει πόσο αξιόπιστος είναι.
«Θα προτιμούσατε να τον πουλήσουν ή θα προτιμούσατε να πουλήσουν τους παίκτες που θα πήγαιναν δανεικοί και έτσι να συγκέντρωναν τα χρήματα από αυτό;
«Νομίζω λοιπόν αν ο Jurgen Klopp έχει την επιλογή, συγκεντρώνει τα χρήματα από την πώληση 2-3 παικτών Που βρίσκονται στο περιθώριο της ομάδας».

Ο Gini Wijnaldum ξεκίνησε στον αγώνα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com