Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να συνεχισθεί ο συναγωνισμός μας με τον Trent»

Robertson: «Να συνεχισθεί ο συναγωνισμός μας με τον Trent»

Ο Andy Robertson πήρε πρώιμο προβάδισμα στον «ετήσιο διαγωνισμό» των ασίστ με τον συμπαίκτη του, Trent Alexander-Arnold, το Σάββατο.

Ήταν το κόρνερ του αρχηγού της Σκωτίας που βοηθησε τον Virgil van Dijk να βάλει το δεύτερο γκολ των Reds κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού αγώνα εναντίον της Leeds United.

Ο Robertson κατέγραψε 12 ασίστ καθώς οι Reds κέρδισαν τον τίτλο πέρσι, αλλά, όπως και πρόπερσι, τον ξεπέρασε ο Alexander-Arnold. Ο απώτερος στόχος του διαγωνισμού, ωστόσο, είναι να ωφεληθεί η ομάδα – όποιος κι αν βγει στην κορυφή στο τέλος της σεζόν 2020-21.

«Είναι μια μακρά, μακρά σεζόν, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή τη φορά!» αναφέρθηκε ο Robertson στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. «Είχα πολλά παιχνίδια για να τον φτάσω την περασμένη σεζόν και σχεδόν το έκανα. Και οι δύο κάνουμε αυτόν τον διαγωνισμό για να βγάλει ο ένας τον καλύτερο εαυτό του άλλου.»

«Στις δύο τελευταίες σεζόν δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε τους αριθμούς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για full-back, ειδικά με τον Trent να σπάει το ρεκόρ για ένα full-back που είχε για πολλά χρόνια το 2018-19 και στη συνέχεια να σπάει το δικό του ρεκόρ το επόμενο έτος, κάτι που ήταν απίστευτο.»

«Αν είμαι οπουδήποτε κοντά του (σε αριθμούς ασίστ) αυτήν τη σεζόν, τότε νομίζω ότι θα έχουμε και οι δύο μια επιτυχημένη σεζόν, επειδή δεν βλέπω να μην βοηθάει με γκολ και μακάρι αυτό να συνεχιστεί»

«Μας αρέσει να δημιουργούμε ευκαιρίες και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και σ’ αυτή τη σεζόν, γιατί η δημιουργία ευκαιριών και η δημιουργία γκολ είναι ένα μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο παίζουμε και έχουμε μεγάλη χαρά από αυτό. Μακάρι να συνεχιστεί, αλλά ο χρόνος θα δείξει.»

«Προφανώς θα είναι δύσκολο να συνεχίσουμε αυτούς τους αριθμούς, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό.»

Robertson: «Να συνεχισθεί ο συναγωνισμός μας με τον Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com