Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barry Lewtas: «Εκπληκτικός ο Koumetio»

Barry Lewtas: «Εκπληκτικός ο Koumetio»

O Barry Lewtas, manager της U23 των Κόκκινων επαίνεσε τον Billy Koumetio για την απόδοση του κατά τη διάρκεια της πρεοτοιμασίας της ομάδας.

O 17 χρονών Koumetio υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κόκκινους τον Αύγουστο και είχε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα ,στο φιλικό εναντίον της Στουτγκάρδης στην Αυστρία.

Ο Lewtas παραδέχθηκε ότι είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο του διεθνή Γάλλου και πιστεύει ότι αποτελεί εκπληκτική ευκαιρία για κάποιον να είναι παίκτης στην Ακαδημία της Liverpool δεδομένης της διάθεσης του Jurgen Klopp να προωθεί αυτούς που ξεχωρίζουν στην πρώτη ομάδα.

Ο Billy είναι εκπληκτικός” είπε ο Lewtas.

Το έχω δηλώσει και δημόσια ότι είναι φανταστικός χαρακτήρας.”

Οι γονείς του θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι γι αυτόν και είναι υπέροχο να συνεργάζεται κανείς μαζί του.” συνέχισε.

Ως Ακαδημία, συνεργαζόμαστε με τους Πρωταθλητές της Premier League και Παγκόσμιους Πρωταθλητές επίσης, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να μετακινηθούν οι παίκτες μου στην πρώτη ομάδα.”

Ειναι εκπληκτικοί οι καιροί όσο αφορά τις επιτυχίες της πρώτης ομάδας αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν manager που έχει το βλέμμα του στην Ακαδημία και είναι πρόθυμος να δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες.”

Δεν έχει σημασία πόσο θα τον παινέψω εγώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπό το βλέμμα ενός θεατή, θα είναι και ο ίδιος ο παίκτης πολυ΄ευχαριστημένος για τα όσα έχει καταφέρει ως τώρα.”

Εξαρτάται από τον Billy, να συνεχίσει έτσι, να ακούει και να μαθαίνει.” ολοκλήρωσε.

Εντυπωσιάζει ο Billy Koumetio.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com