Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H εξήγηση του πανηγυρισμού του Salah μετά το τρίτο του γκολ

H εξήγηση του πανηγυρισμού του Salah μετά το τρίτο του γκολ

Με μία χειρονομία την οποία είδαμε πρώτη φορά από τον ίδιο επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ με το οποίο έκανε το 4-3 κόντρα στη Leeds United o Mo Salah.

Ο Αιγύπτιος, αμέσως μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ της Liverpool, τοποθέτησε τα χέρια του στο πλάι του κεφαλιού πιέζοντας τα αφτιά του, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής σε έναν άτυχο φίλο, συμπατριώτη και συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Moamen Zakaria, ο οποίος έχει συνυπάρξει με τον Mo στην εθνική Αιγύπτου, και επίσης συνήθιζε να πανηγυρίζει τα γκολ του με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος για τον οποίο ο Salah έκρινε απαραίτητο να αφιερώσει αυτό το γκολ στον Zakaria είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο τελευταίος, καθώς πάσχει από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, το λεγόμενο ALS, γνωστότερο ως Κινητική Νευρωνική Νόσος, μία σοβαρή πάθηση η οποία επιδρά αρνητικά στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Σε παρόμοια χειρονομία με τον Salah προέβησαν και ορισμένοι συμπαίκτες του Zakaria στην αιγυπτιακή Al Ahly, αναπαράγοντας τον πανηγυρισμό του μετά τη νίκη της ομάδας τους επί της Ismaily.

Επίσης, μετά τον προαναφερθέντα πανηγυρισμό του, ο παίκτης της ομάδας μας σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αριθμό 8 -όπως συμβολίζεται στα αραβικά-, σε μία ακόμα αφιέρωση στον Zakaria, ο οποίος φορούσε τον συγκεκριμένο αριθμό.

To δεύτερο tribute του Salah προς τον Zakaria.
To δεύτερο tribute του Salah προς τον Moamen Zakaria.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com