Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bielsa: «Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα περισσότερα γκολ της Liverpool»

Bielsa: «Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα περισσότερα γκολ της Liverpool»

Δυσαρεστημένος έδειξε, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool o προπονητής της Leeds United, Marcelo Bielsa.

Στην post-match συνέντευξη τύπου του, ο έμπειρος manager στάθηκε κυρίως στα γκολ πού δέχτηκε η ομάδα του λέγοντας ότι τα περισσότερα δεν ήταν αναπόφευκτα, μην παραλείποντας ωστόσο να απονείμει τα εύσημα τόσο στους παίκτες του για τα 3 τους γκολ μέσα στο Anfield και για την εξισορρόπηση του ρυθμού του αγώνα σε πολλά σημεία, όσο και στους Reds για την κυριαρχία τους σε πολλά άλλα.

Ας δούμε τις δηλώσεις του:

«Το ότι καταφέραμε να πετύχουμε 3 γκολ είναι κάτι θετικό. Έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερους κινδύνους όσο ήμασταν στην επίθεση και ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, όμως δε δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.»

«Επίσης δε μπορούμε να αγνοήσουμε ότι δεχτήκαμε 4 γκολ. Πολλά από αυτά μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει.»

«Δε μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο, όμως υπάρχουν καταστάσεις πού ξέρεις ότι πρόκειται να συμβούν – το ότι απλά γνωρίζεις ότι θα συμβούν δε σου δίνει την ασφάλεια ότι μπορείς να τις εμποδίσεις να συμβούν.»

«Όμως το να δέχεσαι γκολ τα οποία νιώθεις ότι μπορούσες να αποφύγεις κάνει την απογοήτευσή σου μεγαλύτερη. Δε μπορείς ποτέ να είσαι χαρούμενος μετά από μία ήττα.»

Εν συνεχεία ο Bielsa, μετά από σχετική ερώτηση πού του έγινε, αρνήθηκε να ρίξει το φταίξιμο για την ήττα στον Rodrigo, ο οποίος έκανε το πέναλτι στον Fabinho και έδωσε την ευκαιρία στη Liverpool να κάνει το 4-3:

«Το φάουλ (πέναλτι) του Rodrigo και το αποτέλεσμα δεν έχουν άμεση σχέση. Υπάρχουν φάσεις πού γίνονται κατά καιρούς και δημιουργούν ανισορροπία.»

«Δε μπορείς να ρίξεις την ευθύνη σε ένα λάθος πού έκανε ένας παίκτης. Πριν από το πέναλτι η Liverpool είχε ευκαιρίες στις οποίες μπορούσε να είχε σκοράρει, οπότε δεν ήταν απαραίτητο να έρθει από το πέναλτι (το νικητήριο γκολ)

Τέλος, για το παιχνίδι εν γένει ανέφερε:

«Παίξαμε σύμφωνα με το στιλ μας. Υπήρξαν περίοδοι όπου η Liverpool κυριάρχησε, και πολλές άλλες περίοδοι όπου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Υπήρξαν μέχρι και μερικές στιγμές όπου εμείς καταφέραμε να είμαστε ανώτεροι.»

«Οι παίκτες ήταν ήρεμοι, έπαιξαν ένα γαλήνιο παιχνίδι και μπήκαν σε αυτό με αυτοπεποίθηση.»

O Marcelo Bielsa στο Anfield.
O Marcelo Bielsa στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com