Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Έκλαψα στην τελευταία μου προπόνηση με την Liverpool»

Lallana: «Έκλαψα στην τελευταία μου προπόνηση με την Liverpool»

Για την αποχώρηση του από την Liverpool μίλησε ο Adam Lallana, καθώς και για την τελευταία του προπόνηση στο Melwood σε συνέντευξη του με την Daily Mail.

Ο Adam αρχικά δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την Brighton και έπειτα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους Reds:

“ Ήθελα να αποφύγω την συνέντευξη (που παραχώρησε στο Melwood) γιατί ήξερα τα συναισθήματα που είχα. Είμαι ένα συναισθηματικός άνθρωπος και ήξερα πως αυτό θα ήταν το τέλος ενός κεφαλαίου για εμένα, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Στην συνέντευξη υπήρξε ένα ακατέργαστο συναίσθημα. Στην ζωή τα πράγματα μερικές φορές είναι στενάχωρα, δεν είναι; Ως οικογένεια είπαμε αντίο στους φίλους και φύγαμε από το σχολείο. ” Είπε ο Adam Lallana.

“ Ήμουν λίγο αναστατωμένος στην συνέντευξη και στην προπόνηση της Παρασκευής όταν είπα αντίο, ο προπονητής τους μάζεψε όλους. Τα παιδιά μου είχαν κορνιζώσει μια φανέλα μαζί με ένα ωραίο μήνυμα από τον Hendo. Έκλαιγα πάρα πολύ και στο τέλος άρχισα να γελάω. ”

“ Μετά ξεκινήσαμε την προπόνηση και ο Millie μου είπε πως τα κλάματα μου σχεδόν τον αποτελείωσαν. Αυτό είναι κάτι για έναν σκληρό Yorkshireman. Ήταν πραγματικά ο τέλειος αποχαιρετισμός. ” Σημείωσε ο πρώην μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας.

Το Melwood αποχαιρέτησε τον Adam Lallana τον περασμένο Ιούλιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com