Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος εταιρικός συνεργάτης των Reds, η Ελβετική Tribus

Νέος εταιρικός συνεργάτης των Reds, η Ελβετική Tribus

Η Liverpool FC θα συνεργαστεί με την πολυτελή ελβετική μάρκα ρολογιών TRIBUS, σε μια νέα παγκόσμια συνεργασία.

 

Ξεκινώντας τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον σύλλογο, η TRIBUS θα γίνει ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης ρολογιού χειρός και χρονομέτρησης από την αρχή της νέας σεζόν 2020/21.

 

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η TRIBUS κυκλοφόρησε ένα επίσημα αδειοδοτημένο ρολόι της LFC για τον εορτασμό της χρονιάς κατά την οποία η Liverpool FC στέφθηκε πρωταθλήτρια της Premier League. Το TRI-08 Premier League Champions Special Edition διαθέτει το σήμα/ορόσημο της ομάδας στο μπροστινό μέρος με ειδική καλλιτεχνική δημιουργία στο πίσω μέρος, που γιορτάζει τη σπουδαία σεζόν.

 

Η TRIBUS θα χρησιμοποιήσει τη συνεργασία για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος σε βασικές παγκόσμιες αγορές μέσω διαφημίσεων στα Anfield, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού στο γήπεδο και τις ψηφιακές πλατφόρμες της Liverpool FC, καθώς και πρόσβαση σε παίκτες της πρώτης ομάδας και στους θρύλους του συλλόγου, για να παρέχει στους οπαδούς επιπλέον τρόπους για να επικοινωνούν με τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

 

Κατασκευάζονται στην Ελβετία, αλλά η εταιρεία ιδρύθηκε στο Merseyside από τρία αδέλφια. Η TRIBUS υπερηφανεύεται για την πολυτελή χειροτεχνία και την ακρίβεια της μηχανικής, χρησιμοποιώντας ποιοτική ελβετική παραγωγή.

 

Ο Matt Scammell, εμπορικός διευθυντής της Liverpool FC, δήλωσε: «Όσον αφορά την ωρολογοποιία, η ελβετική μηχανική έχει αποκτήσει μια μακροχρόνια φήμη για την πολυτέλεια, την πρωτοποριακή καινοτομία και την ποιότητα που αντέχει στο χρόνο».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την TRIBUS ως Επίσημο Συνεργάτη της Liverpool. Είναι φανταστικό που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια επιχείρηση που διαθέτει άψογη ελβετική χειροτεχνία, αλλά ιδρύθηκε επίσης εδώ στο Liverpool. «

 

Ο James Ward, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TRIBUS, δήλωσε: «Από την ηλικία των έξι ετών, έχω παρακολουθήσει την ομάδα μου, εντός και εκτός έδρας και σε όλη την Ευρώπη. Είναι ένα πάθος που ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι κάτι περισσότερο από το να παρακολουθούν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, είναι η οικογένεια, οι φίλοι, είναι ένας εθισμός που είναι αδύνατο να το διώξεις. Όταν ήρθε η ευκαιρία να συνδυάσουμε τα δύο πάθη των οικογενειών μας, της ελβετικής ωρολογοποιίας και της Liverpool FC, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «

Νέος εταιρικός συνεργάτης των Reds, η Ελβετική Tribus

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com