Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Brewster θα μπορούσε να πουληθεί για 25 εκ. »

«Ο Brewster θα μπορούσε να πουληθεί για 25 εκ. »

Μετά την προχθεσινή είδηση πως ο Rhian Brewster είναι διαθέσιμος και προς πώληση από την Liverpool, ήρθε και η αποκάλυψη από τον Chris Bascombe της Telegraph πως ο επιθετικός θα μπορούσε να πουληθεί με ένα ποσό κοντά στα £25 εκατομμύρια και ρήτρα επαναγοράς.

Για την ώρα, οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος του Άγγλου και το πιθανότερο θα ήταν να τον δούμε ξανά δανεικό, ενώ πάντα υπάρχει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο της πώλησης σε κάποια ομάδα της Premier League.

Η Swansea, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ξανά με τον ίδιο τρόπο, με τους Reds να βλέπουν με όλο και καλύτερο μάτι αυτή την προοπτική. Ο λόγος είναι ότι στην Ουαλική ομάδα ο Brewster θα έχει σίγουρη και εξασφαλισμένη θέση βασικού, ενώ στις ομάδες της Premier League όχι.

Στην Liverpool αρέσει επίσης η προοπτική της Brighton του Adam Lallana, αλλά είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή να εξετάσει αν θα πάρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στο Amex.

Η τοποθέτηση ρήτρας επαναγοράς στην όποια συμφωνία πώλησης (αν υπάρξει) είναι υποχρεωτική, για να πουν το «ναι» οι Reds.

Όσο αφορά τον Harry Wilson, εξελίξεις στη δική του υπόθεση αναμένεται να σημειωθούν τον επόμενο μήνα.

Προσωρινά στην Liverpool ο Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com