Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα συζητήσει με τον Klopp για το μέλλον του ο Wijnaldum

Θα συζητήσει με τον Klopp για το μέλλον του ο Wijnaldum

Συζήτηση με τον Jürgen Klopp για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ομάδα θα έχει τις επόμενες μέρες ο Gini Wijnaldum, σύμφωνα με την Melissa Reddy, του οποίου το συμβόλαιο με την Liverpool ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους έχουν παγώσει εδώ και μήνες, αλλά όλα θα κριθούν στην κρίσιμη συνάντηση που θα έχει ο Ολλανδός με τον Γερμανό προπονητή.

Ο διεθνής μέσος επιστρέφει σήμερα στο Melwood για προπονήσεις μετά τους αγώνες που έδωσε με την εθνική Ολλανδίας και θα συζητήσει με τον Jürgen Klopp τις επόμενες μέρες ή ώρες για το μέλλον και αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή αν θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Klopp θα ήθελε να κρατήσει τον Gini στο Κόκκινο ρόστερ, ακόμη και αν εκείνος δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, παρά το σοβαρό ενδεχόμενο να τον χάσει ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν, όπως είχε συμβεί το 2018 με τον Emre Can.

Ο Wijnaldum θα παραμείνει στην Liverpool αν δεν φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση από την Barcelona και φυσικά δεν εκφράσει ο ίδιος την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο.

Η Melissa Reddy προσθέτει πως στη Liverpool θαυμάζουν τον Thiago Alcantara, αλλά θεωρείται ακόμη να προχωρήσει η ομάδα σε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του από την Bayern Munich, αν δεν πωληθεί ο Wijnaldum.

Το ιδανικό σενάριο για τους πρωταθλητές Αγγλίας θα ήταν φυσικά να κρατήσουν τον Wijnaldum και να αποκτήσουν τον Thiago, κάτι όμως που θα μπορούσε να συμβεί αν πωλούνταν οι Marko Grujic και Harry Wilson. Ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες που δεν υπολογίζονται ουσιαστικά από τον Klopp υπάρχει, αλλά δεν υπάρχουν ομάδες διατεθειμένες να πληρώσουν 20 εκατομμύρια.

Έρχεται κρίσιμη συνάντηση Wijnaldum – Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com