Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στην Adidas ο Jürgen Klopp

Επίσημα στην Adidas ο Jürgen Klopp

Στην οικογένεια της Adidas ανήκει και επίσημα από σήμερα ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp με την πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών ειδών να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον τεχνικό των πρωταθλητών Αγγλίας.

Στο δυναμικό της Adidas ανήκει και ο Mohamed Salah από την Liverpool, ο προπονητής της Tottenham, Jose Mourinho και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Lionel Messi, Paulo Dybala και Paul Pogba.

Η Adidas δήλωσε για την συνεργασία με τον Klopp:

“ Ως νέο μέλος της οικογένειας της Adidas, ο Jürgen Klopp δεν θα συνεργαστεί μόνο με γνώριμα πρόσωπα από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και με ομάδες της Adidas από όλη την υφήλιο. ”

“ Είτε πρόκειται για τομείς της όπως ο σχεδιασμός προϊόντων και η δοκιμή του τρόπου με τον οποίο η Adidas αλληλεπιδρά με τις κοινότητες ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, ο καταξιωμένος προπονητής θα παρέχει τη διορατικότητα και τη συμβολή του σε μια σειρά θεμάτων κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. ”

Μάλιστα, ο CEO της Adidas, Kasper Rorsted δήλωσε πως ξεκινά μια συνεργασία με τον «Original One».

Ο Klopp με την σειρά του δήλωσε:

“ Πάντα ήμουν μεγάλος fan των τριών ριγών. Για εμένα η Adidas αντιπροσωπεύει μια μακρά παράδοση στον αθλητισμό. Ανυπομονώ για την μελλοντική μας συνεργασία. ”

Ο Jürgen Klopp δεν θα φοράει ρούχα της Adidas κατά τη διάρκεια των αγώνων της Liverpool, αλλά θα τον δούμε να προωθεί τα προϊόντα της εταιρείας με άλλους τρόπους.

Νέα συνεργασία για τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com