Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη μέρα»

Williams: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη μέρα»

Πρώτο γκολ με το εθνόσημο για τον Neco Williams.

Ο Neco Williams πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Βουλγαρία, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο, το οποίο δεν θα το ξεχάσει ποτέ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μιλώντας στο Sky Sports μετά την ολοκλήρωση του αγώνα είπε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να περιγράψω (πως νιώθει) αυτή τη στιγμή. Πριν το γκολ, πρέπει να είχαμε 25 πάσες και τελικά μπήκε, οπότε η ανάπτυξη ήταν το σημαντικότερο. ”

“ Ήταν μια περήφανη στιγμή για εμένα και για την οικογένεια μου να το τελειώσω και σκοράρω το πρώτο γκολ με την χώρα μου. Είναι μια μέρα που θα την θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. ”

“ Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, για να είμαι ειλικρινής! Έκανα το ντεμπούτο μου, σκόραρα το πρώτο γκολ για την χώρα μου… φυσικά όταν είσαι παιδί ονειρεύεσαι να παίζεις για την χώρα σου. Ήταν μια υπέροχη στιγμή να πάρω την ευκαιρία μου και να κάνω αυτό που έκανα τώρα. ”

“ Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και συνεχίσω να δείχνω στον προπονητή τι μπορώ να κάνω, ελπίζω να συνεχίσω να παίρνω τις ευκαιρίες μου όπως σήμερα και ελπίζω να σημειώσω και άλλα γκολ. ” Είπε ο Neco Williams.

Ο Neco Williams άνοιξε λογαριασμό με την εθνική Ουαλίας κόντρα στη Βουλγαρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com