Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Νομίζω πως θα γίνει η μεταγραφή του Thiago»

Carragher: «Νομίζω πως θα γίνει η μεταγραφή του Thiago»

Αυτά τα λίγα είχε να πει ο Jamie Carragher μετά την ήττα της Liverpool από τη Fulham.

Σε ένα Q&A με την Telegraph συμμετείχε ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Jamie Carragher μιλώντας μεταξύ άλλων για τα μεταγραφικά της Liverpool και συγκεκριμένα για την υπόθεση του Thiago Alcantara.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η Liverpool μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της:

“ Έχει να κάνει με το αν η ίδια ομάδα μπορεί να το κάνει ξανά χωρίς ενίσχυση. Θεωρώ πως θα υπήρχαν νέα πρόσωπα αν δεν υπήρχε ο Covid-19. Θεωρώ πως η Liverpool θα είχε αποκτήσει τον Timo Werner, αν η κατάσταση δεν ήταν αυτή που είναι τώρα. ”

“ Ελπίζω να αποκτήσουν τον Thiago Alcantara. Νομίζω πως πλέον μπορείς να εμπιστευτείς την Liverpool στις μεταγραφές. Είναι πλέον ειδικοί στην αγορά και στο να παίρνουν παίκτες σε καλή τιμή και να εισπράττουν μεγάλα ποσά για τους παίκτες τους. Ίσως παίζεται ένα παιχνίδι με τον Thiago αυτή τη στιγμή. Δείχνει να είναι κάποιος που θέλουν και παίζουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα ήταν μια καλή μεταγραφή. ” Είπε ο Carragher.

“ Αν έρθει, νομίζω πως αυτό θα γίνει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η Liverpool θα προσπαθήσει να τον πάρει όσο πιο φθηνά μπορεί. ”

Τι θα έφερνε ο Ισπανός στην Liverpool;

“ Έχει βγει από την σχολή της Barcelona. Οι μέσοι της Liverpool κάνουν μια υπέροχη δουλειά, αλλά είναι όλοι παρόμοιοι. Ο Thiago μπορεί να ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι και να προσθέσει το κάτι παραπάνω στο κέντρο σε θέμα τεχνικής. ”

“ Μιλάμε για το gegenpressing και την μεγάλη ενέργεια, αλλά η Liverpool είναι τόσο καλή ομάδα και πλέον στα περισσότερα παιχνίδια κυριαρχεί από άποψη κατοχής. ”

“ Νομίζω πως η μεταγραφή θα γίνει. Το μόνο που με ανησυχεί, για το οποίο μπορεί να κάνει πίσω η Liverpool, είναι η ηλικία του. Όχι μόνο η δική του ηλικία, η Liverpool έχει ορισμένους παίκτες στην ηλικία των 28/29. Ο Milner είναι λίγο μεγαλύτερος, αλλά οι Henderson, Wijnaldum και η επιθετική τριάδα είναι σε αυτή την ηλικία. ”

“ Για αυτόν τον λόγο πιστεύω πως το deal πρέπει να γίνει με τους όρους της Liverpool. Ίσως να πρέπει να πουλήσουν ορισμένους παίκτες, για να μπορέσουν να πληρώσουν ένα ποσό κοντά στα £20 εκατομμύρια και όχι 30. ”

Ο Thiago Alcantara με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com