Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα δείχνουν κόσμο στο Liverpool – Sheffield United!

Όλα δείχνουν κόσμο στο Liverpool – Sheffield United!

Η Arsenal χθες ήταν η πρώτη ομάδα της Premier League που έκανε το αρχικό βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, καθώς ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση της με την Sheffield United θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Liverpool, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Liverpool Echo για τον αγώνα με τους Blades στο Anfield στα τέλη του Οκτώβρη.

Η Κυβέρνηση του Boris Johnson έχει ανακοινώσει από τον Ιούλιο πως ο κόσμος θα μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα από τον Οκτώβριο και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Liverpool, έχοντας τον δικό της κόσμο στο πλευρό της στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα του επόμενου μήνα.

Οι Reds βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία από τον Μάρτιο με τα group οπαδών τους και τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μια τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom ανάμεσα στην διοίκηση του συλλόγου και σε 200 εργαζόμενους του Anfield, για να αρχίσουν οι προετοιμασίες για την επιστροφή του κόσμου.

Η επιστροφή του κόσμου αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα, όπως δήλωσε και ο CEO, Billy Hogan τις προηγούμενες ημέρες και πλέον πλησιάζει.

Ασφαλώς και το Anfield δεν θα είναι γεμάτο στις 24 Οκτωβρίου, με την ομάδα να συζητά για παρουσία 12.500 φιλάθλων, δηλαδή το 25% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ θα ανοίξουν και οι τέσσερις κερκίδες.

Ενδέχεται βέβαια ο κόσμος να επιστρέψει νωρίτερα στο Anfield, αν η Liverpool αγωνίζεται εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική (20/21) των ομίλων του Uefa Champions League.

Τέλος, οι Reds δεν έχουν αποφασίσει αν η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική εντός του γηπέδου ή αν θα υπάρχει σύσταση για την χρήση της.

Εξετάζονται επίσης ασφαλείς τρόποι για την μετάβαση του κόσμου στο Anfield.

Ο κόσμος επιστρέφει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com