Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλείται ο Nat Phillips

Πωλείται ο Nat Phillips

Έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από την Liverpool είναι ο Nat Phillips, με τους Reds να θέλουν αυτή τη φορά να τον παραχωρήσουν με μόνιμη μεταγραφή και όχι με νέο δανεισμό.

Πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Stuttgart και επέστρεψε για λίγες μέρες στην Liverpool, για να αγωνιστεί στο Merseyside Derby του FA Cup με την Everton, πριν επιστρέψει στην Γερμανική ομάδα.

Ο 23χρονος βοήθησε την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί ο Jürgen Klopp να ανέβει στην Bundesliga, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον τεχνικό των Reds να τον κρατήσει στο ρόστερ ως αντικαταστάτη του Dejan Lovren, ο οποίος συνεχίζει στη Zenit.

Ο Jürgen Klopp προτιμά τον Billy Koumetio από τον Phillips και τη δεδομένη στιγμή λογίζεται ως ο τέταρτος στόπερ, ενώ πέμπτος είναι ο Sepp van den Berg. Λύσεις στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει και ο Ki-Jana Hoever, αλλά και ο Fabinho όπως είδαμε το περασμένο Σάββατο.

Αυτά τα δεδομένα, όπως καταλαβαίνει κανείς, κάνουν πολύ δύσκολη την παραμονή του Phillips στο Anfield, με αποτέλεσμα οι Reds να τον παραχωρούν και να προτιμούν αυτό να γίνει με μόνιμη μεταγραφή.

Η ομάδα που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με τον James Pearce είναι η Bolton. Για την απόκτηση του ενδιαφέρεται και η Blackburn, ενώ την περίπτωση του κοιτάζουν και άλλες ομάδες της Championship.

Ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιο του με την Liverpool και η ομάδα θα ήθελε να τον παραχωρήσει έναντι ενός σεβαστού ποσού.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα ήθελαν να πουλήσουν και τους Sheyi Ojo, Loris Karius, Harry Wilson, Marko Grujic και Yasser Larouci πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αποχώρηση για τον Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com