Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Flick: «Ο Thiago έχει πάρει την απόφαση του»

Flick: «Ο Thiago έχει πάρει την απόφαση του»

Σίγουρος για την αποχώρηση του Thiago Alcantara από την ομάδα του εμφανίστηκε ο προπονητής της Bayern Munich, Hansi Flick σε σημερινές του δηλώσεις.

Ο Ισπανός μέσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Γερμανική ομάδα και η κατάκτηση του Uefa Champions League δεν ήταν ικανή να τον κάνει να αλλάξει την απόφαση του και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Ο Flick δήλωσε σήμερα για τον Thiago:

“ Υποθέτω ότι θα μας αφήσει. Είχαμε επικεντρωθεί πλήρως στο Champions League και δεν μας προβλημάτιζε το συμβόλαιο του τις προηγούμενες εβδομάδες. ”

“ Δεν έχουμε κάνει άλλη συζήτηση, νομίζω ότι η απόφαση έχει παρθεί. ”

Ένα μικρό update για την συγκεκριμένη υπόθεση είχαμε και από τον Fabrizio Romano, ο οποίος στο Twitter πως η Bayern Munich περιμένει και είναι σίγουρη πως θα φτάσει σύντομα η νέα (;) πρόταση της Liverpool για τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο Jürgen Klopp φέρεται να πιέζει, για να κλείσει άμεσα η μετακίνηση του παίκτη στο Anfield.

Επιπρόσθετα, έγινε γνωστό πως η Manchester United έχει έρθει σε επαφή μόνο με τον μάνατζερ του Thiago και όχι με την Bayern Munich. Η Liverpool παραμένει το φαβορί, σύμφωνα με τους Γερμανούς, αλλά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν αν οι Reds δεν δράσουν γρήγορα.

O πρωταθλητής Ευρώπης για το 2020, Thiago.
O πρωταθλητής Ευρώπης για το 2020, Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com