Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Προσαρμόστηκε καλά ο Τσιμίκας, να διατηρήσω τη θέση μου»

Robertson: «Προσαρμόστηκε καλά ο Τσιμίκας, να διατηρήσω τη θέση μου»

Ο Andrew Robertson μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τον Κώστα Τσιμίκα την προσαρμογή του στη Liverpool, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να παραμείνει ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας των Reds.

Ο Robbo μίλησε για τον Έλληνα αμυντικό, την θέση του αριστερού back και τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα:

“ Προσαρμόστηκε πολύ καλά. Μπορείτε να διακρίνετε πως η ψυχολογία του ανεβαίνει και ως παίκτης και ως άνθρωπος και πιστεύω πως για αυτό αξίζουν εύσημα όλα τα παιδιά και όλο το επιτελείο.”

“ Κοιτάξτε, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο αποθαρρυντιμό είναι να πηγαίνεις σε μία ομάδα και να μην γνωρίζεις κανέναν στα αποδυτήρια της. Νομίζουμε ότι όλοι ξέρουμε πώς αισθάνεται και είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί γι ‘αυτό, προσπαθούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν όσο το δυνατόν πιο ευπρόσδεκτοι και όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί όσο πιο γρήγορα βγαίνει το άτομο από το κέλυφος του, τόσο πιο γρήγορα θα βγει και ο παίκτης από το κέλυφος του. Νομίζω ότι συνέβη αυτό. ”

“ Τον έχω δει στην προπόνηση και δείχνει πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορώ να πω, πως τον είχα παρακολουθήσει πολύ να παίζει με τον Ολυμπιακό. Αυτό το κάνει ο σύλλογος και φυσικά είδαν κάτι που μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και δεν έχω αμφιβολία, πως αυτό θα συμβεί. ” Είπε ο Robertson.

“ Για εμένα προσωπικά, παίζει στην ίδια θέση με εμένα και εγώ θέλω να παραμείνω ο βασικός αριστερός back. Θέλω να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ, να παραμείνω έτοιμος, να διατηρηθώ σε ένα υψηλό επίπεδο και να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια. Γνωρίζω πως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά αυτή είναι η στάση που έχω. Δηλαδή να κάνω καλές εμφανίσεις και να μείνω ο βασικός αριστερός back. ”

“ Αυτός είναι ο στόχος μου και είμαι βέβαιος πως έχει παρόμοιους στόχους, χρειαζόμασταν ανταγωνισμό στην ομάδα. Έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις και είναι στο χέρι των παιδιών να πάρουν την φανέλα βασικού και να την διατηρήσουν, αυτός θα είναι σίγουρα ο στόχος μου. Είναι ο σκοπός μου και ελπίζω να το κάνω. ”

“ Έχω 2.5 εκπληκτικές σεζόν εδώ και νιώθω πως έχω παίξει καλά και πως έχω ωριμάσει. Σημασία έχει όμως να συνεχίζεις να το κάνεις αυτό και εγώ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και ελπίζω να με περιμένει μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. ”

Αναμονή για το επίσημο ντεμπούτο του Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com