Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωρούν το θέμα Wijnaldum-Barcelona οι Ισπανοί

Προχωρούν το θέμα Wijnaldum-Barcelona οι Ισπανοί

Καταλανικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sport αναφέρει πως η μεταγραφή του Gini Wijnaldum στην Barcelona βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη δώσει την έγκριση του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής και να έχει συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του.

Οι Καταλανοί αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ σε Liverpool και Barcelona βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά τονίζουν πως οι Blaugrana δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολλανδό.

Είναι δεδομένο πως η Barcelona θα προσπαθήσει να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή, μετά την αποχώρηση του Ivan Rakitic που πήρε επίσημη μορφή χθες και του Arturo Vidal που θα γίνει επίσημη σύντομα. Ενδιαφέρον για τον Wijnaldum υπάρχει, αλλά δεν επιβεβαιώνεται πως το θέμα είναι τόσο προχωρημένο, όσο το παρουσιάζει η Sport.

Σημειώνουν πως το αρχικό ποσό της μεταγραφής του Gini στο Camp Nou δεν θα ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με τα μπόνους θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια, με την ομάδα του Koeman να θέλει να ανακοινώσει τον παίκτη τις επόμενες μέρες.

Φυσικά στην Sport γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Thiago Alcantara, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο αντικαταστάτης του Wijnaldum, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει.

Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε πως η Sport δεν θεωρείται η πιο έγκυρη πηγή, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις στις υποθέσεις των Wijnaldum και Thiago τις επόμενες μέρες.

Αντικαταστάτης του Wijnaldum, ο Thiago;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com